Dnevni horoskop za 01.09.2020.

0

Ovan


Upišite kurs informatike, stranog jezika, plesa, muzike – potreban vam je izlaz iz rutine i nešto novo što će vas pokrenuti, napuniti pozitivnom energijom. Volite da je sve jasno i čisto, ali će ljubav pratiti sumnja i neizvjesnost. Neko će vas pogrešno savjetovati i, umjesto da vjerujete partneru, nasješćete na tuđu zlobu i laži.

Bik


Izloženi ste pritisku na radnom mjestu ili u porodici, bilo da je nekome zaista potrebna vaša pomoć ili da se iskaljuje na vama. Imaćete snage oduprijeti se pritiscima i obaviti što se od vas traži. Na radnom mjestu šefovi bi vas mogli opteretiti brojnim zadacima, ali ćete vi zasukati rukave i sve privesti kraju.

Blizanci


Planete pogoduju umjetničkom stvaralaštvu, radu u medijima te kontaktima s poznatim osobama. Ukoliko želite da se nekom svidite ili ga bolje upoznate, nemojte se sputavati. Vaše šanse biće veće nego inače pa budite prisutni na mjestima gdje očekujete simpatiju. Mudrim savjetima mogli biste nekome mnogo pomoći.

Rak


S drugim ljudima čeka vas više obaveza nego zabave. Do vas bi mogle doprijeti nepovoljne vijesti, koje mogu biti pogrešne ili preuveličane. Kontakti s ljudima prilično će vas nervirati. Društvene i poslovne obaveze, rokovi, saobraćaj i telekomunikacije biće izvor pometnje. Ni kod porodice nećete naići na razumijevanje.

Lav


Zablistaćete u punom sjaju, bićete duhoviti i zanimljivi. Učlanite se u neko udruženje, pođite na kraći put i češće boravite u društvu. S lakoćom ćete rješavati intelektualne zadatke. Ako trebate obaviti razgovor s poslodavcem ili mentorom, neće vas mučiti trema.

Djevica


Ako želite da nadoknadite propuštene prilike ili ispravite nepravdu, iskoristite današnje pogodnosti! Zbog povećanog samopouzdanja, pristupate životnim iskušenjima s optimizmom. Privlačni ste drugima pa s lakoćom ostvarujete poznanstva i ulazite u nove veze. Neki među vama mogli bi rukovati imovinom ili finansijama bliskog rođaka.

Vaga


Osjećate se čvrsto i stabilno pa postajete imuni na ono što vas je donedavno uspijevalo povrijediti. Ophođenje s okolinom se popravlja. Bićete vješti u planiranju i organizaciji susreta sa suprotnim polom. Nećete priznavati neuspjeh pa ćete i trikovima tjerati vodu na svoj mlin. Ipak, prevelike ambicije mogle bi nauditi ljubavnom skladu.

Škorpija


Pritisci sa svih strana neće vam ostavljati vremena za odmor. Teško ćete uskladiti poslove s privatnim životom, a mogli bi iskrsnuti i problemi koji će vam onemogućiti rješavanje postojećih. Osjećaćete da vam treba više mira i neko ko vas razumije, ali partner će biti zaokupljen brigama i neće imati sluha za vaše probleme.

Strijelac


Zvijezde upućuju na mogućnost rasta, dobro snalaženje u vremenu i prostoru i oplođivanje ideja. Mnogo toga odvijaće se istovremeno pa ćete se prilagođavati različitim strujama. Telefon će vam često signalizovati pozive ili poruke, ljudi će navraćati u vaš dom ili kancelariju, a od vas će se tražiti savjeti ili, jednostavno, prisutnost.

Jarac


Neugodne situacije na poslu stvaraće u vama nemir. Moraćete se prilagođavati, uvažavati šefove zahtjeve i postojeće okvire poslovanja. Rješenje jedne situacije nadohvat vam je ruke. Povucite se u osamu i dobre ideje će vam same doći. Ne dopustite da vas postupci ukućana izbace iz takta i prouzrokuju svađu.

Vodolija


U sebi ćete otkriti novi izvor energije te pokazati drugima koliko ste jaki u odlučujućim trenucima. Događaju vam se krupni preokreti s pozitivnom završnicom. U poremećenim poslovnim odnosima pokazaćete svu svoju snagu. Nemojte sumnjičavošću pokvariti ljubavnu sreću. Ono što vas je opeklo u prošlosti, ne mora se opet ponoviti.

Ribe


Očekuju vas značajni pomaci na finansijskom planu. Istaknuta je mogućnost posuđivanja većeg novčanog iznosa, dobijanje zajma, čak i nasljedstva, naročito ako ga očekujete od ženskog člana rodbine. Do novca biste mogli doći i sticajem neobičnih okolnosti. Mogući su nepredviđeni obrti u ljubavnoj vezi, nova fatalna privlačnost i strast.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info