Vodolija: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. godine

0

Posao. Ogromnu količinu energije ulažete u posao i nije ni čudo što to daje i te kako dobre rezultate. S druge strane, mora se priznati da ćete u drugom dijelu septembra biti jako nervozni i “laki” na jeziku pa pokušajte da svoje mišljenje povremeno zadržite za sebe, da ne biste pokvarili ili makar dobrano prodrmali neke odnose koji su vam važni.

Ukoliko budete tražili svađu, ne brinite, pronaći ćete je, a sve to može otići u dosta ružnom pravcu. Ne nervirajte se što stvari idu sporo, naviknite se na tempo.

Ljubav. Za divno čudo, zauzete Vodolije neće nimalo loše proći tokom septembra. Ulazak Venere u vaše polje partnerstava i podsticajni aspekti koje će praviti sa Merkurom i Marsom, koji vam idu naruku, vjerovatno će dosta toga promijeniti nabolje u vezi sa voljenom osobom.

Doduše, ne sumnjamo da ćete vi povremeno pronaći razlog da se nervirate i da budete bijesni na sve oko sebe ili pak da tražite razlog da ćutite ili da voljenoj osobi držite predavanja, ali evidentno je da će vaše drago biće i te kako umjeti da se nosi s vašim promjenama raspoloženja.

Ukoliko postoje neke situacije koje vas muče, kada je vaše partnerstvo u pitanju, one će krenuti ka rješavanju, jednim dijelom sredinom, a drugim dijelom od kraja ovog mjeseca.

Slobodne Vodolije, iako ste početkom mjeseca jako emotivno nezadovoljni, ovo se brzo može promijeniti. Do kraja prve dekade, Vodolije se mogu zaljubiti, a još jednu veliku šansu za emotivnu stabilizaciju imaju u posljednjoj sedmici septembra.

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju, a moguće su i povrede. Neophodno vam je i više odmora i sna, ali vam je potrebna i fizička aktivnost. Izbalansirajte ovo kako treba i osjećaćete se više nego dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info