Strijelac: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. godine

0

Posao. Poslovno je ovo uspješan period za vas, mada to ne znači da ćete bilo šta dobiti na lagan način i bez muke. Jednostavno, pozicije planeta su takve da vam daju ostvarenje, ali uz ogroman trud, pregalnički rad i mnogo odricanja.

Finansijski segment će vam i dalje predstavljati bolnu tačku, jer koliko god da zaradite, taj novac će bukvalno “pojesti” troškovi koje u ovom periodu ne uspijevate da kontrolišete. Nemojte odustajati od svojih ideja i planova, jer sada možete dobiti neočekivanu podršku.

Ljubav. Sa voljenom osobom ćete se čas razumijevati i dobro funkcionisati, čas ćete imati nesuglasice i prebacivati jedno drugom sve i svašta – neko će se raspravljati oko novca, oko djece, neko oko ljubomore, manjka zajedničkog vremena…

Međutim, čak i pored povremenih burnih reakcija, suštinski vaše emotivne relacije nisu istinski ugrožene i uvijek ćete na kraju uspijevati da smirite strasti ili da ih probudite, ali na neki ljepši način.

Planeta koja vlada vašim znakom, polovinom mjeseca kreće direktnim hodom i, u suštini, vi od tada ulazite u period u kojem će polako stvari dolaziti na svoje mjesto. Dosta toga, što vas muči vezano za emotivnu relaciju u kojoj ste, do polovine mjeseca će biti završeno.

Slobodni Strijelci, ljubavnih mogućnosti i te kako imate, pogotovo tokom druge i treće dekade mjeseca, ali čak i ako nešto krene savršeno dobro, nemojte da se iznenadite ukoliko dođe do usporavanja ili sitnih problema vrlo brzo. Od kraja prve dekade septembra, kod nekih Strijelaca ponovo će postati aktuelna prošlost, kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje. Vrlo ste “polovični”, kada je energija u pitanju tokom ovog perioda. Ukoliko imate hroničnih tegoba, vrijeme je da ih rješavate. Takođe, vrijeme je da promijenite loše navike po pitanju ishrane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info