Škorpija: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. godine

0

Posao. S jedne strane, posao vam je trenutno mjesto najvećih uspjeha, ali s druge taj isti posao vam odvlači toliko energije i snage da će vam povremeno tokom septembra dolaziti da dignete ruke od svega. E kad vam dođe tako nešto, a vi nemojte.

Nije vrijeme da donosite iole bitnije odluke, da prekidate trenutne poslove, ali nije ni vrijeme da raspravama rješavate situacije oko vas. Htjeli, ne htjeli, moraćete tokom septembra da naučite da se strpite i da sačekate svoje vrijeme i pravi trenutak za akciju.

Ljubav. Problemi u komunikaciji će biti više nego evidentni tokom prve dekade septembra, što može u nekim slučajevima i kod nekih parova dovesti i do odvajanja i prekida, makar na neko vrijeme.

Bolje će tokom septembra proći one Škorpije koje imaju zajednički posao sa voljenom osobom, jer vam je segment posla sada toliko prenaglašen da ćete većinu vremena provoditi baš tu.

Ukoliko to nije slučaj kod vas, ne znamo šta bismo vam rekli – vi nervozni, preokupirani obavezama, a partner s pravom zahtijeva više pažnje i vremena. Uspijevaćete uglavnom da održavate odnos, ali samo vi znate koliko će vam energije odlaziti na to da ispoštujete i posao, ali i voljenu osobu.

Slobodne Škorpije, preko poslovnog segmenta najprije, ali i preko prijatelja i društvenih mreža, imate šanse da ostvarite zanimljivu ljubavnu priču. E sad, jeste da će tu strasti igrati glavnu ulogu i pitanje je koliko je to trajno, ali šta je tu je…

Zdravlje. Ne baš slatka zdravstvena situacija. Moguć je pad imuniteta zbog velikog odliva energije, problemi na relaciji uho-grlo-nos, moguće su glavobolje i velike oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info