Djevica: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. godine

0

Posao. Poslovno, vi nećete prolaziti toliko loše. Pogotovo će prve tri sedmice septembra vama dati mogućnost da zablistate, da pokrenete neke svoje ideje, da se dogovorite sa starim saradnicima ili da pokrenete stare poslovne projekte koji su u zastoju.

Najveći problem će vam praviti finansije – tu ćete teško postizati stabilnost, pogotovo što ćete imati teškoće da naplatite potraživanja, a dugove ćete morati da izmirujete. Nije vam povoljan period za kredite i investicije, eventualno sam kraj mjeseca.

Ljubav. Vama bi najbolje bilo da tokom septembra fokus stavite na posao i na finansije, jer emotivni segment baš i neće funkcionisati spektakularno.

Sitniji problemi sa partnerom mogu krenuti već od samog početka mjeseca, a dodatno se pojačati u drugom njegovom dijelu – voljena osoba i vi ćete prečesto imati suprotstavljena mišljenja i teško se dogovarati, pogotovo ako ste u braku oko pitanja novca i troškova.

Ne ide vam naruku ni što se Venera, koja vlada ljubavlju, prebacuje u vaše polje tajni, izolacije, povučenosti – kod nekih Djevica to će dovesti do emotivnog nezadovoljstva, a kod nekih drugih svakako može dovesti i do flerta ili ulaska u paralelne odnose. Ako volite da komplikujete sebi život – samo naprijed.

Slobodne Djevice, u tajnu vezu možete da uđete već u prvom dijelu septembra. Ili u avanturu. Ili da se zaljubite pa da ćutite i krijete to u sebi. Za iole ozbiljnija dešavanja moraćete da čekate oktobar.

Zdravlje. Prvi dio mjeseca je pomalo naporan, ali dosta korektan po pitanjima zdravlja. Drugi dio septembra donosi vam veće opterećenje i potrebu da više pažnje posvetite sebi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info