Blizanci: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. godine

0

Posao. Iako početak mjeseca donosi zabrinutost povodom stanja vaših finansija, već od kraja prve dekade vi ulazite u povoljan poslovni period koji će, između ostalog, do kraja septembra popraviti i te finansije. Bićete vrlo kreativni, puni novih ideja, a imaćete i te kako sposobnosti da te svoje ideje predstavite i dođete do dogovora.

Mogućnosti za nove poslovne početke ili obnovu starih dogovora, planova. U drugom dijelu mjeseca može doći do nesuglasica sa kolegama i saradnicima, čak i sa nadređenima.

Ljubav. Vi lično ćete tokom većeg dijela septembra biti super. E sad, od toga koliko partner bude uspijevao da se uklopi sa vama i koliko posveti vremena i pažnje vašem odnosu, zavisiće i kako ćete zajednički izgurati ovaj period.

Evidentno je da ste vi trenutno u mnogo boljoj poziciji, ali i raspoloženju, dok će voljena osoba imati puno prepreka i manjak slobodnog vremena. Iako će vaš odnos biti prilično miran, ipak će postojati par situacija u kojima bi se partner mogao pobuniti zbog vašeg ležernog ponašanja, zbog čestog kontakta sa prijateljima i izlazaka sa njima.

A vjerovatno bi na dnevni red u nekom trenutku moglo doći i prebacivanje zbog kontakta koji bi vašoj voljenoj osobi mogao izgledati kao flertovanje sa vaše strane.

Slobodni Blizanci, pred vama je jedan zaista podsticajan i fin period. Nova poznanstva i češća komunikacija sa suprotnim polom mogli bi dovesti i do otpočinjanja nove ljubavne priče.

Zdravlje. Uglavnom povoljna zdravstvena situacija tokom prvog dijela septembra. Drugi dio mjeseca donosi pojačanu osjetljivost i potrebu da više obratite pažnju na stanje vašeg organizma.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info