Najpopularniji ljetni trend koji fantastično stoji svakoj ženi!

0

Trendovi su, veoma često, prolazni i stvar trenutka te ćete rijetko naići na trend koji dominira tokom svih sezona, iz godine u godinu. Međutim, jedan od njih, koji nikada ne izlazi iz mode i koji je uvijek popularan, a posebno tokom ljetne sezone, su pruge. Razigrane, vesele i privlačne, možete ih nositi u svim prilikama, a mi vam donosimo osamnaest fantastičnih prijedloga.

Unaprijeđeni mornarski stil


Mornarski stil veoma je popularan tokom toplijih sezona, a jedan od najjednostavnijih načina da ga postignete svakako je da birate bijele majice, košulje ili bluze, preko kojih se prostiru teget vertikalne ili horizontalne pruge te da ih kombinujete sa bijelim pantalonama, suknjama, šorcevima ili pak da birate bijelu haljinu sa teget prugama.

S druge strane, možete birati suknje ili pantalone u ovom stilu, a koje karakterišu visoki struk i dugmad koja su raspoređena bočno od centra. Kombinujte ih sa majicama ili bluzama na kojima se nalaze crvene pruge, dodajte bijelu torbu i dobijate moderniju i unaprijeđenu verziju popularnog stila.

Bluza sa tankim prugama


Popularne prugice možete pronaći u različitim oblicima i bojama, a tanke su veoma moderne i popularne. Često ćete ih vidjeti na raznim modelima bluza, košulja, majica, suknji – ma, skoro pa na svakom komadu garderobe, a veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling.

Za veoma urban i moderan stajling, tokom toplijih dana, birajte bluzu bez ramena koja je obogaćena prugama te je kombinujte sa farmericama koje sežu do gležnjeva i koje nemaju definisane šavove na donjem dijelu nogavica. Nabacite štikle, dodajte torbu, ne zaboravite sunčane naočale i spremne ste za svaku neformalnu priliku.

Moderno i sofisticirano


Komadi garderobe sa prugama veoma su zahvalni za kombinovanje, a ne postoji prilika u kojoj ih ne možete nositi. Primjera radi, košulja na pruge idealan je komad garderobe za poslovne prilike, a možete je kombinovati sa jednobojnim modelima suknji ili pantalona.

Suknja olovka kroja fantastično se slaže sa košuljama na pruge, a tokom nešto svježijih dana, dodajte kožnu jaknu ili blejzer.

Pruge su svuda


Da, zaista, možete ih pronaći na svim komadima garderobe, ali i na raznim modelima obuće pa čak i asesoarima. Štaviše, ovo je i odlična opcija, jer upravo dezenirani asesoari mogu vam pomoći da dobijete veoma upečatljivo modno izdanje.

Pruge su zaista svestrane, a tokom toplijih dana, veoma udobnu i ležernu kombinaciju dobićete ukoliko lepršavu haljinu kombinujete sa espadrilama (kako su samo udobne!) koje su u mornarskom stilu (pogađate, na njima se nalazi kombinacija bijelih i teget pruga).

Udobna ljetna haljina


Tokom ljetne sezone i, generalno, tokom toplijih dana, uvijek ćemo se okrenuti udobnim komadima garderobe koji nam pomažu da izgledamo veoma moderno, ženstveno i privlačno. Jedan od njih svakako je i haljina, a u moru opcija koje su pred nama, haljina na pruge izdvaja se kao veoma opuštena i udobna varijanta.

Možete je nositi u mnogobrojnim prilikama (ipak imajte na umu da to zavisi i od samog modela haljne), a modeli sa zanimljivim rukavima sigurno će vas staviti u prvi plan. Dodajte bijele cipele kako bi ova kombinacija bila još upečatljivija i modernija.

Košulja-haljina


Košulja-haljina veoma je moderan i funkcionalan komad garderobe, a i ovdje postoji više opcija. Jednobojni modeli, u većini slučajeva, preuzimaju primat, ali ništa manje nisu popularni ni modeli sa uzorkom. Jedan od njih je i košulja-haljina na pruge, a vi možete birati i modele koji su obogaćeni i sa par cvjetova.

Upravo ovaj detalj haljini pomaže da izgleda veoma raskošno, a vi je možete nositi u svim prilikama: za opuštene varijante birajte ravnu obuću, a za poslovne kombinacije birajte štikle.

Bijela majica


Možete pomisliti kako je ona komad garderobe kojem nije potrebno pridavati neki pretjerano veliki značaj, ali tu griješite. Bijela majica je svestran komad garderobe koji možete nositi u svim prilikama i veoma lako uklopiti sa svim drugim komadima garderobe.

Bitno je napomenuti da postoji i par unaprijeđenih verzija ovog modnog klasika, a model s prugama svakako je jedan od onih na koje je potrebno obratiti pažnju. Bilo da se radi o okruglom ili V izrezu, bijelu majicu s prugama možete kombinovati sa farmericama, pantalonama, suknjama, helankama ili šorcevima.

Pruge i teksas


Pruge su odlične i iz razloga što ih možete nositi tokom svih sezona, a i jedan su od onih dezena koji vam može pomoći da osvježite cjelokupni stajling. Pored toga, komade garderobe koji su obogaćeni prugama veoma lako možete kombinovati i sa svim materijalima, a teksas nije izuzetak.

Za veoma ležeran i privlačan stajling, pobrinuće se kombinacija bijele teksas suknje i prugaste majice, a kojoj možete dodati papuče ili bijele Converse patike.

Dijagonalne pruge


Navikli smo da, na većini komada garderobe, viđamo horizontalne ili vertikalne pruge. Međutim, pruge nam dolaze u više oblika pa ćete tako pronaći i komade garderobe sa izlomljenim prugama, sa kombinacijom vertikalnih i horizontalnih, ali i one koje se dijagonalno pružaju.

Ove zadnje su ultra efektne, jer mogu pomoći da se izbalansiraju obline (posebno ako birate suknje sa pomenutim dezenom) te da izgledate i malo vitkije. Suknju sa dijagonalnim prugama možete kombinovati sa jednobojnim majicama, bluzama ili košuljama te ćete na taj način dodatno pojačati pomenuti efekat.

Sportska elegancija


Kada je u pitanju toplije vrijeme, tada veoma rado nosimo i udobnije modele pantalona odnosno one koji su malo širi i lepršaviji. A da bi sve ostalo u ljetnjem fazonu, sportski modeli pantalona sa prugama mogu vam pomoći da stvorite i elegantan stajling.

Jednostavno, kombinujte ih sa bijelim bluzama ili košuljama, a što se tiče obuće, sandale sa kaišićima odlična su opcija. Na kraju, dodajte manju torbu koja je u nekoj od nijasni pruga koje se nalaze na pantalonama.

Široke i uske pruge


Kombinacija širih i užih pruga odlična je opcija, jer pomaže da se stvori prava optička iluzija. Šta to znači? Pa, jednostavno, kombinacija ovih pruga, ukoliko je riječ o donjem dijelu garderobe, idealna je za dame sa oblinama, jer se oko posmatrača ne zaustavlja samo na jednom mjestu (mislimo na problematično područje) te se izražene butine veoma lako “maskiraju” i gotovo pa nestaju zbog kombinacije pruga.

Ukoliko birate suknje sa ovim dezenom koje imaju visoki struk te ih uparite sa štiklama boje kože, dobijate još jedan odličan efekat: vizuelno ćete izgledati više.

Pruge za opuštene prilike


Kao što već napomenusmo, vesele prugice odgovaraju svim prilikama i uopšte nisu tako zahtjevne za kombinovanje (koliko god vam se činilo da jesu). Kada ste u nedoumici, birajte haljinu na pruge.

A ako vam je cilj da ona izgleda veoma raskošno, a ujedno vam pomogne i da prikrijete problematična područja na tijelu, onda bi bilo odlično da birate modele koji na sebi imaju karnere (bilo da se radi o gornjem ili donjem dijelu).

Moderno i svježe


Bijela je jedna od najboljih nijansi koja vam može pomoći da u potpunosti osvježite stajling. Postoji tako mnogo komada garderobe u kojima je ona glavni protagonista, a idealna je i za kombinovanje sa svim drugim bojama.

Ako vam je cilj da izgledate totalno svježe, ali i dalje veoma moderno i privlačno, bijele pantalone kombinujte sa bijelom košuljom preko koje se prostiru pruge u nekoj od nijansi plave (ne morate uvijek birati teget pruge – i svjetlije nijanse plave jednako su moderne i privlačne).

Diskretne pruge


Ako volite pruge, ali biste ih ipak radije nosile na malo diskretniji način (postoje situacije koje to zahtijevaju), uvijek se možete odlučiti za komade garderobe sa pastelnim prugama.

One su veoma nježne i privlačne, a kada se prostiru preko bijele podloge, izgledaće veoma diskretno i nenametljivo. Jedna od privlačnijih pastelnih boja svakako je puder ružičasta, a bijela suknja sa prugama u pomenutoj nijansi uvijek je pun pogodak.

Pruge i čipka


Već smo ranije napomenuli kako su pruge idealne i za kombinovanje sa raznim vrstama materijala, a čipka je samo jedan od njih. Majica na pruge i sa rukavima od čipke izgleda veoma neobično, ali i veoma interesantno i privlačno.

U kombinaciji sa ružičastim pantalonama dobijate pravu girly kombinaciju, a da bi sve izgledalo još upečatljivije, birajte i platformice koje su obogaćene čipkom.

Prava ljetna kombinacija


A za nju su vam potrebna samo dva komada garderobe! Bijele cigaret pantalone možete nositi od jutra do sutra i u svakoj prilici, a dodajte im košulju sa bijelim i svijetlo plavim prugama i dobićete pravu ljetnu kombinaciju, bez obzira tokom kojeg godišnjeg doba je nosite.

Bijele štikle će biti kec na desetku, a torba u nekoj od nijansi pudera ovom stajlingu dodaje luksuzniju i upečatljiviju notu.

Poslovne pruge


Farmerice su veoma popularan komad garderobe, a možete ih nositi u svim prilikama pa čak i na posao. Kada je ovo drugo u pitanju, bitno je da farmerice budu tamne (ili bijele), da nisu iscijepane, da na sebi nemaju bilo kakve aplikacije i (mada nije presudno) da prate liniju tijela.

Ukoliko birate uske modele, obavezno ih kombinujte sa gornjim dijelom koji je duži. Tu na scenu stupaju razni modeli tunika i košulja, a duga košulja sa sitnim prugama samo je jedna od privlačnih opcija.

Suknja olovka kroja


Najelegantnija suknja na svijetu obično nam dolazi u jednoj boji, ali vi uvijek možete odlučiti da idete korak dalje i birate modele na pruge. I, to ne mora biti samo jedna boja pruga – možete se odlučiti i za model koji je obogaćen raznobojnim prugama, a koji izgleda veoma privlačno i urbano.

Kombinujte je sa jednobojnim gornjim dijelom, a možda je i najbolja opcija da to bude crna bluza sa širim rukavima od tila. Tako ćete dobiti kombinaciju koju možete nositi na posao, ali i u svim drugim formalnim i manje formalnim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info