Dnevni horoskop za 21.08.2020.

0

Ovan


Moguće su svađe i rasprave u kojima ćete dokazivati svoja prava. Bićete meta kritika i nepravde, naročito ako ste rođeni u martu. Ipak, malo ko će se moći suprotstaviti vašoj argumentovanoj procjeni situacije. Ljubav neće biti lišena strasti – znaćete održati živost u odnosu, zahvaljujući tome što dobro poznajete svog partnera.

Bik


Uživaćete u intelektualnim raspravama sa zanimljivim ljudima. Nekima će pažnju privući osoba puna samopouzdanja. Dan je odličan za sve koji putuju – bez saobraćajnih teškoća stići ćete do odredišta. Ako ljetujete, odgovaraće vam manje frekventna mjesta – željećete više mira i tišine.

Blizanci


Poslove ćete dovršavati užurbano, s priličnom nervozom i u stresnim radnim uslovima. Bićete u sjeni onih koji su manje sposobni od vas, ali takve uloge će se uskoro promijeniti u vašu korist. Finansijska stabilnost biće u uskoj vezi s vašim unutrašnjim mirom. Ne podižite kredite čije ćete rate poslije teško otplaćivati.

Rak


Sputavaju vas pritisci u radnom okruženju. Na vidjelo izlaze neskladni međuljudski odnosi pa će vas nečiji postupci jako razočarati. Izbjegavajte rasprave. Iako vam razvoj ljubavnih zbivanja ide u korist, manji problemi ipak su mogući. Imaćete osjećaj da su vaši životni stavovi napredniji i fleksibilniji od partnerovih.

Lav


Iako ste u dobrom astrološkom razdoblju, neke manje neugodnosti nisu isključene. Stvari poput zametnutog dokumenta ili nečijeg neumjesnog komentara biće gotovo neizbježne u vašem poslovanju. Neki će se morati pozabaviti zadacima koji su manje zanimljivi, ali neodgodivi. Pojava glavobolje biće vezana za stres ili vrućine.

Djevica


Vješto ćete procjenjivati ljudske karaktere, što će vas zaštiti od pogrešnih odluka. Sigurnost kojom zračite biće zaslužna za pokretanje željenih zbivanja. Osjetićete da ostvarujete ciljeve lakše nego prije. Ako ste dugo željeli nekome otkriti svoje simpatije ili mu predložiti susret, ništa vas u tome ne bi smjelo spriječiti.

Vaga


Porodične teškoće i nesuglasice primoraće vas na potragu za novim načinom rješavanja neadekvatnog stambenog pitanja ili zbrinjavanja vlastite porodice. Partner će biti sklon istraživanju vaše prošlosti, a njegova nepovjerljivost i ljubomora nisu ništa drugo do strah da ne ostane bez vas.

Škorpija


U centru pažnje biće pohađanje kurseva putem kojih ćete usvajati nova znanja i nadopunjavati postojeća. Bićete smireni i koncentrisani, ali vozači će biti nesmotreni i skloni nezgodama. Neočekivano poznanstvo ostvariće nade slobodnih, a one u vezi partner će iznenaditi idejom o zajedničkome životu.

Strijelac


Iako vam zbog prezaposlenosti neće biti lako, nemojte se štediti. Najbolje prilike idu vama u susret, zato iskoristite svu energiju i pokažite šta znate i možete. Odnos s partnerom će ojačati. Druga strana bi mogla započeti razgovor o ozakonjenju vaše zajednice. Moguć je veći novčani iznos na vašem računu.

Jarac


Iznenadiće vas pozitivan rasplet zamršenih situacija, ali za to ćete biti i sami zaslužni svojom snalažljivošću. Intuitivno ćete znati šta treba uraditi u nekoj situaciji. U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujete da partner zna šta vama treba – morate mu to reći.

Vodolija


Moraćete se pouzdati u vlastite snage i ono što sami posjedujete, a dogovore i obećanja drugih ostaviti za neko buduće vrijeme. Na ljubavnom planu ste nezadovoljni i nemotivisani – više vam odgovaraju maštanja i sanjarenja nego konkretno djelovanje. Povećana je mogućnost da flertom ugrozite ozbiljnu i stabilnu vezu.

Ribe


Ovo je vaše vrijeme kada je prepreka manje, a prilika za dokazivanje sve više. S lakoćom ćete druge uvjeravati u ispravnost svojih odluka, a vaše vještine naići će na plodno tlo. I na novčanom planu mogli bi vas snaći srećni trenuci. Vratićete dugovanja, dobiti zakašnjelu platu ili honorare koji kasne.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info