Dnevni horoskop za 15.08.2020.

0

Ovan


Ukoliko svojoj vezi želite udahnuti više uzbuđenja, rješenje se krije u intenzivnom društvenom životu. Izlasci, putovanja i druženje s prijateljima osvježiće vaš odnos. Budite malo romantičniji, razveselite partnera večerom uz svijeće. Ne odbijajte pozive na putovanja i večernje izlaske, koji će vas iznenaditi svojom kvalitetom.

Bik


Preispitaćete prirodu i kvalitet svoje ljubavne veze. Neraščišćene i nedorečene situacije ispreplitaće se s novim zbivanjima. Moraćete neke stvari raščistiti sami sa sobom. Pratiće vas unutrašnji nemir, a nije isključena ni glavobolja, neobični snovi, nesanica. Dinamičan način života biće lijek protiv malodušnosti.

Blizanci


Pazite kako komunicirate s partnerom. Reći ćete sve što vam je na umu i što dugo prešućujete. Nećete prezati ni od grubljih riječi, a partner bi vam mogao uzvratiti jednakom mjerom! I u kontaktu s drugima bićete direktni. Vaše izjave, koliko god bile neozbiljne ili izrečene u šali, drugi će shvatati ozbiljno i ulaziti s vama u rasprave.

Rak


Neko će vas podsjetiti na to da nije sve u poslu i biće u pravu. Posvetite više vremena ugađanju samima sebi. Osluškujte potrebe i zahtjeve organizma i ne pretjerujte s masnom hranom. Partnerovu podršku smatraćete razumljivom, samu po sebi, ali je nećete spremno uzvraćati, što bi mogla biti tema njegovih prigovora.

Lav


Bićete aktivni pa drugima neće biti lako pratiti vaš ritam. Prošetajte, obavite kupovinu i dogovorite kafu s prijateljicom. Samci, danas nikako nemojte ostati kod kuće. Izlazak vam donosi uzbuđenje. Mogli biste čuti riječi koje ste priželjkivali ili će vas simpatija razveseliti posebnim izrazom pažnje.

Djevica


Moguće su rasprave u vašem domu, bilo s roditeljima ili ljubavnim partnerom. Iako nećete aktivno učestvovati u njima, osjetićete njihove posljedice. Za intimna pitanja imaćete vrlo malo vremena i strpljenja. Previše stresan tempo života mogao bi vam se osvetiti pa i narušiti zdravlje. Budite odgovorniji prema sebi, ali i prema drugima.

Vaga


Društveni odnosi, prijateljstva i ljubavna zbivanja biće vaš izvor optimizma. Porodični život, emocije i odnosi s voljenima dobiće na značaju. Planetarni uticaji nagovještavaju putovanja, promjene mjesta boravka te na prilično intenzivan i veseo odnos sa komšijama i rođacima. Ako vozite, budite oprezniji!

Škorpija


Potisnite ljutnju, neka prevlada glas razuma. Ako pronađete više vremena za sebe, bićete znatno bolje volje. Nemojte se namjerno izolovati od drugih, pokazujući time koliko vam smetaju. Neminovno porodično okupljanje moglo bi biti manja muka nego što ste mislili. Svidjeće vam se ono što ćete čuti od starijeg člana rodbine.

Strijelac


Bićete veseli i dinamični. Ugodne trenutke provešćete u društvu osobe suprotnog pola. Možda je doživljavate kao prijatelja, ali vrijeme bi moglo pokazati da tu ima i nečeg više. U bračnim odnosima nemojte se prepuštati rutini, a na nerazumijevanje i sumnje odgovorite povećanom pažnjom. Iznenadiće vas jedan telefonski poziv.

Jarac


Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, osamite se barem na jedan dan i posvetite svojim mislima. Prijateljska osoba, koja je prošla sličnu situaciju, daće vam mudar savjet. Nemojte odbiti da je poslušate zbog ponosa. Željećete unijeti nešto novo u svakodnevnicu, ali time biste mogli poremetiti nečiji ustaljeni ritam.

Vodolija


Privlačiće vas bučna i dinamična mjesta. U potrazi za zanimljivim događajima, mogli biste se naći u društvu ljudi kakve ne srećete često. Vaš šarm i simpatičan nastup ostaviće snažan utisak na pripadnike suprotnog pola. Zvijezde ističu mogućnost tajne privlačnosti, simpatije o kojoj nećete pričati ni najboljem prijatelju.

Ribe


Vaše raspoloženje će zavisiti od raspoloženja drugih pa ćete reagovati na podražaje iz okoline. Štedite energiju i bavite se samo onim što vas zaista zanima i veseli. Osjećaćete se umorno pa bi bilo dobro da veći dio dana provedete u kući. U svoja četiri zida moći ćete pronaći unutrašnji mir i bez smetnje se posvetiti razmišljanjima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info