Dnevni horoskop za 13.08.2020.

0

Ovan


Ako se sjetite “neobičnog” načina za povećanje prihoda, dobro razmislite prije nego što krenete u akciju. Pokaže li se ideja isplativom, provedite je u djelo. Ljudi će imati povjerenja u vas. Tražiće vaš savjet ili društvo i u neprikladnim trenucima, ali vama to neće smetati. Kod kuće će biti živahno, čak previše za vaš ukus.

Bik


Teško uspijevate pomiriti poslovni i emotivni život, a zauzimanje na obje strane rezultuje umorom. Ne radite stvari preko volje, jer ništa nećete postići. Ne dajte se isprovocirati od pojedinaca koji nisu vrijedni vaše pažnje. Ako se uključite u društvena zbivanja, vaše zadovoljstvo će biti veće, a osjećaj nemoći će nestati.

Blizanci


Sumnjičavi ste oko poslova ili kadrovskih promjena koje vam nude ili koje se vas posredno tiču. Pokušajte argumentima amortizovati te sumnjive promjene ili ih preusmjeriti tako da imate koristi od njih. Ne kalkulišite previše kad su emocije u pitanju. Osobi do koje vam je stalo neće se svidjeti takvo ponašanje.

Rak


Planetarni uticaji poboljšaće kontakte sa suprotnim polom. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi se pretvoriti u pravo uzbuđenje i sreću. U ophođenju s ljudima bićete samouvjereni i pomalo brzopleti. Višak energije najbolje ćete potrošiti baveći se nekim sportom. Prednost dajte aktivnostima na svježem vazduhu.

Lav


Komunikacija s ukućanima oduzimaće vam mnogo energije. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne izlijećite se s obećanjima koja, zbog nedostatka vremena, nećete moći ispuniti. Čuvajte se fizičkih napora, pazite šta jedete i šta govorite, jer će drugi kritikovati neke vaše izjave i postupke.

Djevica


Isticaćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje, a možete računati i na pomoć okoline. Vjera u sebe i samopouzdanje biće vaši najveći aduti. Porodična zajednica postajaće vam sve važnija pa ćete ulagati znatnu količinu energije kako biste je učvrstili. Imaćete intenzivnije kontakte s rodbinom.

Vaga


Pred vama je dan povećane aktivnosti, ne nužno vezane za radno mjesto. Podvrgnućete se dijeti ili rekreaciji. Pozitivna rješenja nekih molbi i konkursa mogli biste dobiti na temelju starih zasluga i protekcije. Posezaćete češće za novčanikom. Nemojte stres liječiti nepromišljenom kupovinom.

Škorpija


Porodična situacija zahtijeva da preuzmete obaveze ili se izjasnite o svojim planovima. Ugodnija događanja očekuju zaljubljene i one koji su u braku. Povezanost zajedničkim ciljevima zbližiće vas s partnerom, dok odnosi u poslovnoj sredini donose ugodne kontakte sa šarmantnim i važnim ljudima.

Strijelac


Oslonite se na vlastite snage i sposobnost improvizacije. Susretaćete se s novčanim odgodama ili komplikacijama. Pojačanim oprezom izbjeći ćete intrige i ogovaranja. Ne govorite otvoreno o svojoj intimi i privatnom životu, osim u krugu najbližih prijatelja. Ako imate glavobolju, uzrok je izloženost stresu.

Jarac


Slijedite ambicije, ma koliko vas to nerava koštalo. Posvetite se obavezama i nemojte posustajati uprkos preprekama i teškoćama. Vaš trud neće odmah biti nagrađen i možda nećete imati vremena za odmor i ljubav, ali u bliskoj budućnosti to će dati rezultate. Požrtvovan rad i zalaganje mogu vas učiniti miljenicima šefova.

Vodolija


Vaš rad moraće biti što kvalitetniji i što bolje prihvaćen od onih kojima je upućen, u protivnom će interes za njega padati. Primijetićete šefovu nenaklonost, a što bi moglo ograničavati vaše napredovanje. Partner pred vas postavlja zahtjeve koje niste u stanju ispuniti. Dajte mu do znanja da je vaša ravnodušnost posljedica umora.

Ribe


Privlačiće vas svijet alternative medicine i duhovnosti, a nije isključeno da vas počne zanimati i meditacija. Željećete da saznate više o sebi ili protumačite neke događaje za koje nemate logičnih objašnjenja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info