Ovo su sandale koje obožavamo ovog ljeta

0

Drago ljeto, jedan od razloga zbog kojih te volimo je i lagana i prozračna obuća, koja nam pomaže da nam uvijek bude ugodno i udobno. A, kada je riječ o ljetnoj obući, sandale su svakako jedan od najpopularnijih modela. A kad već pričamo o popularnim modelima, sljedećih pet, iz MANGO kolekcije, obožavamo ovog ljeta.

Bijelo je hit!


Tokom ljetne sezone, bijeli komadi garderobe uvijek su u prvom planu, od haljina i suknji do popularnih bijelih pantalona i farmerica. A slična je stvar i kada je riječ o obući – bijele sandale garancija su dobrog i modernog stajlinga.

Najbolje od svega? Ovaj model sandala će vam u potpunosti osvježiti stajling (pogotovo ako ste dama koja više voli zagasite i tamne nijanse odjeće), a možete ih kombinovati sa svim drugim bojama i komadima garderobe.

Uvijek u centru pažnje


Ljetna sezona obično je rezervisana i za nešto živahnije i jarke boje, a koje se veoma dobro mogu iskombinovati sa neutralnim bojama i raznim dezenima.

Pored toga, upravo pomenute boje mogu vam pomoći da uvijek budete u centru pažnje, a kako bi sve bilo veoma moderno i s puno ukusa, za to će se pobrinuti ove MANGO sandale u nijansi vatrenog korala.

Detalj koji sve mijenja


Sigurno vam je dobro poznato koliko su asesoari poželjni u svakodnevnom stajlingu, jer od sasvim obične kombinacije mogu stvoriti spektakularnu.

E pa, takav je slučaj i sa ovim modelom sandala, čija jednostavni i isprepleteni dezen čini vašu kombinaciju vrijednu svake modne piste. Ovaj model je idealan za sve formalne prilike i savršeno se slaže sa svim elegantnim komadima garderobe.

Stabilno, stabilno


Nije da mi ne volimo ravnu obuću, ali ipak ćemo prednost uvijek dati štiklama. A kada je riječ o samoj visini štikle, to uvijek birajte prema ličnim preferencijama, ali i prigodama u kojima ćete dati model obuće nositi.

Ukoliko vam je cilj da vaš hod i držanje uvijek budu stabilni (a kome nije?), onda birajte ove MANGO sandale sa punom ili blok petom. Veoma udobne, dobro se kombinuju sa raznim modelima ljetne garderobe, a vaš korak postaje stabilniji i graciozniji.

Animal print


Ah, jednostavno je tako: određeni detalji uvijek mogu pomoći da se od sasvim obične kombinacije dobije ona koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upravo u tome vam ovog ljeta mogu pomoći i ove sandale u dezenu zmijske kože, a koje će sigurno skrenuti pažnju na vaš stajling. Štaviše, one mogu pomoći i da cjelokupna kombinacija izgleda modernije, upečatljivije pa čak i glamuroznije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info