Orsay: 5 najmodernijih ljetnih haljina

0

Haljine uvijek veoma rado nosimo, a posebno tokom ljetne sezone: od posla preko raznih vrsta svečanosti pa do večernjih izlazaka. Kako bismo vam malo pomogle u izboru najmodernije haljine ovog ljeta, donosimo vam top 5 Orsay haljina ove sezone.

Cvjetni dezen


Popularan tokom svih sezona, a posebno tokom ljeta, cvjetni dezen našao je svoj put do haljina i ove sezone. Bilo da je u pitanju krupniji ili sitniji, sigurno nećete pogriješiti, a upravo ovaj dezen haljinu čini još ženstvenijom i privlačnijom. Štaviše, zahvaljujući žutoj boji dezena ove Orsay haljine, uvijek ćete biti u centru pažnje.

Maksi haljina


Lepršave maksi haljine veoma rado nosimo tokom ljetne sezone, jer su veoma udobne i moderne. Karakteristični boho stil ovu haljinu čini odličnom za sve prilike, a blago podignut struk i orkrivena ramena doprinose ženstvenoj silueti.

Košulja haljina


Ovaj model haljine veoma je popularan tokom ljetne sezone pa ni ne čudi zbog čega ga je i modna kuća Orsay uvrstila u svoj ljetni repertoar. Košulja haljina odlična je za mnogobrojne prilike, a određene modele ove haljine možete nositi i na posao (u zavisnosti od dužine). Ovog ljeta, Orsay košulja haljina ono je što će vam u potpunosti osvježiti stajling te ga ujedno učiniti modernim i upečatljivim.

Asimetrični kroj


Tokom ljetne sezone, jedan od vodećih trendova ogleda se u asimetričnim komadima garderobe, bilo da su u pitanju suknje, bluze ili haljine. Naravno, nama je trenutno najzanimljivije ovo zadnje pa će upravo takva lepršava haljina biti pun pogodak tokom toplih ljetnih dana. Takođe, ona ima i visoko podignuti struk, a koji će u ovom slučaju samo još više pomoći da vizuelno dodate par centimetara svojoj silueti.

Monohromatske pruge


Naravno, pruge su najpopularniji ljetni dezen i možete ih pronaći na svim komadima garderobe i asesoarima. Zaista, možemo reći kako je ljeto nezamislivo bez razdraganih pruga, a ove sezone su prisutnije i popularnije nego ikad prije. Međutim, ne morate se uvijek odlučiti za klasične pruge (kombinacija tamnih i svijetlih linija) – ovog ljeta to mogu biti i monohromatske pruge na prekrasnoj Orsay haljini, a koju možete nositi u tako mnogo prilika ove ljetne sezone.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info