Dnevni horoskop za 03.08.2020.

0

Ovan


Dobro ćete se snalaziti u zbivanjima koja će upravo odgovarati vašem temperamentu i načinu života. Rješavaćete pitanja zajma, dugova i nekretnina. Tražićete načina da poboljšate svoje materijalne prilike. Posvetite malo više vremena jačanju fizičke kondicije. Vježbajte sami kod kuće – probajte kupiti traku za trčanje.

Bik


Raščistite ljubavnu situaciju i tek tada gradite novu. Kada se oslobodite ljubavnih okova iz prošlosti, neopterećeno ćete moći dalje. Vezani će razmišljati o zajedničkom životu, kupovini stana ili podstanarstvu. Bićete nestrpljivi i skloni radikalnim rješenjima, ali nećete primjećivati da partner zastajkuje zbog nespremnosti da vas u tome prati.

Blizanci


Mogli biste se naći u vezi s osobom s kojom je neizvjesna ozbiljna veza, ali koja vam pruža baš ono što vam je sada potrebno. Nemojte previše analizirati, prepustite se i uživajte u trenutku. Ako imate poslovni sastanak, on će proteći u pomalo nejasnom tonu. Neće vam biti jasno šta se tačno od vas očekuje i šta vam je činiti.

Rak


Razumijevaćete tuđe potrebe pa ćete se naći u ulozi onog koji druge savjetuje i usmjerava. Nije isključeno da pomognete prijatelju koji ima ljubavnih problema. U dugim i postojanim vezama biće prisutna ravnoteža između osjećaja i razuma. Bićete jako vezani s partnerom i zajednički kovati planove za budućnost.

Lav


U procjeni okolnosti, ali i vlastitih mogućnosti, nedostajaće vam objektivnosti. Bićete brzopleti i pomalo površni. Odradićete neke poslove i dogovore preko volje. Adaptacija stambenog prostora predstavlja sve učestaliju temu u vašem domu, ali je i razlog prepirke. Stariji član porodice ne podržava vaše ideje.

Djevica


Putovanja, učenje, komunikacija i sklapanje poznanstava ići će vam od ruke. Zamolite za razgovor osobu koja bi vam mogla pomoći u poslu – sigurno vas neće odbiti. Ako vas društvo pozove na kafu, svakako prihvatite, jer biste se mogli iznenaditi poznanstvom od kojeg ćete u budućnosti imati velikih koristi.

Vaga


Štednja će biti najbolji način borbe protiv troškova. Iako imate dobre izglede za povećanje zarade i ugovaranje novih poslova, neka vas to ne zavara. Nemojte ići u novčani minus ako za to nema većeg razloga. Na vaš ljubavni život prevelik uticaj imaju prijatelji. Partner će vam zbog toga prigovoriti, ali proći će još vremena dok to i sami ne uvidite.

Škorpija


Umjetnici i trgovci biće zadovoljni obavljenim poslom. Dobre reakcije u javnosti pratiće većinu pripradnika ovog znaka koji će znati ostvariti željeni cilj. U ljubavi su moguća ugodna iznenađenja. Vezani će uživati u partnerovoj podršci, dok će se samcima udvarati osoba koja ih izgledom odbija, ali ih zato svojom harizmom neodoljivo privlači.

Strijelac


Osjećaćete umor, ali znaćete da je bolje da sami završite posao nego da se oslanjate na druge. Jedna će vas vijest uznemiriti, ali ne gubite nerve. U razdoblju ste u kojem možete i najgoru okolnost okrenuti u svoju korist. U braku će nedostajati dobre komunikacije. Partner vas ne razumije i ne pomaže onoliko koliko očekujete.

Jarac


Intenzivna komunikacija s prijateljima pomoći će da manje razmišljate o ljubavnoj situaciji i pronađete utjehu u malim stvarima. Ako ste u braku, partner će vam biti veliki oslonac. Njegovi savjeti pomoći će vam da donesete kvalitetne životne odluke. Neke očekuje poslovno putovanje, kraći kurs ili odlazak na važan sastanak.

Vodolija


Ljubavna situacija vas ne zadovoljava, ali nije vrijeme za promjene. Dobro razmislite o svemu i pokušajte pronaći način da se zbližite s partnerom. Na radnom mjestu dolazi do promjena koje vas guraju u bližu saradnju s osobama koje vam se ne sviđaju. Potrošićete mnogo psiho-fizičke energije u savladavanju prepreka.

Ribe


Tražićete društvo onih koji vas mogu oraspoložiti ili koji razmišljaju slično kao vi. Tako ćete osigurati prijatnije trenutke u krugu različitih ljudi i iz njihovih priča doznavati razne zanimljivosti. Iako ćete čeznuti za odmorom, mogli biste se odazvati pozivu za izlazak, dobro se zabaviti i pri tome zbližiti sa šarmantnom osobom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info