Vodolija: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. U avgust mjesec ušli ste totalno zakrčeni obavezama – niti vam je jasno kako ćete to uspjeti da obavite niti vam je jasno šta se dešava i što su odjednom svi navalili na vas, kao da niko drugi ne postoji ko može to uraditi.

Međutim, koliko god bili okupirani, na vanredno brz način sve rješavate do kraja prve dekade mjeseca. Nemojte da mislite da je tu obavezama i poslu kraj – ne, novi talas obaveza dolazi odmah iza prvog, ali ćete sa njim nešto uspješnije da izlazite nakraj, mada vam je posljednja sedmica baš prebukirana.

Ljubav. Postoji prostor da se tokom ovog mjeseca odnos sa voljenom osobom dosta sredi i stabilizuje, mada to ne znači da ćete proći bez povremenih nervoznih trenutaka.

Naravno, veliko je pitanje i koliko ćete drago vam biće i vi uspijevati da se uklopite što se tiče obaveza i slobodnog vremena – pogotovo ćete vi imati preveliko opterećenje i biće vam teško da pronađete dovoljno prostora.

Međutim, ipak period do ulaska u treću dekadu mjeseca donosi dobre prilike za vas dvoje, a pogotovo donosi mogućnost za zabavu pa, ukoliko se ukaže prava šansa, i za neki kraći put ili odmor. Partner će biti raspoložen za dogovor, a vi mu pomozite tako što ćete se i vi potruditi.

Slobodne Vodolije, postoje lijepe šanse za emotivna dešavanja, naročito tokom druge dekade mjeseca. Neko iz vaše okoline, blizine ili sa kraćeg putovanja i te kako će zagolicati vašu pažnju. Ne propuštajte priliku da nešto pokrenete, jer ćete inače čekati septembar…

Zdravlje. Udarnički tempo, koji već mjesecima traje, kod vas ostavlja posljedice u vidu premora, stresa i nešto slabijeg imuniteta. Pronađite dovoljno prostora za odmor, opuštanje, fizičku aktivnost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info