Vaga: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Vi ćete bukvalno ostaviti srce, dušu i svu energiju na poslu. Poslovni segment je uzavreo i naporan mjesecima unazad, a ovaj trend će se nastaviti i nadalje. Već sada je nivo obaveza na kritičnom nivou, a što je najinteresantnije, pred vama će se tokom avgusta otvoriti prilike i za nova dešavanja, nove dogovore i poslove.

Kako ćete vi to izgurati, to vjerovatno samo vi znate. Na sve ovo, ništa vam neće olakšati, ništa vam neće doći jednostavno niti bez problema, nerviranja i kontakata sa teškim ljudima.

Ljubav. I pored najbolje volje, ne može se reći da će Vagama avgust biti lagan mjesec ili, bolje rečeno, mjeseci koji su pred vama neće biti baš lagani i jednostavni. Jedinu podršku od strane planeta, tokom avgusta, imate iz polja prijatelja i to samo od 05. do 20. avgusta.

U vašem polju doma i porodice nalazi se retrogradni Saturn, a u polju partnerstava Mars – dvije planete koje su međusobno u napetom aspektu i koje ni na koji način ne mogu olakšati život Vagama, bilo kada je u pitanju brak i porodica, bilo emotivna veza.

Partner će biti okupiran poslom i ličnim problemima, isto kao i vi, tako da je izvijesno pojačavanje nervoze, jer će premalo biti prostora za prave stvari – opuštenciju, uživanje i mir u duši, a previše prostora će biti za napetost, nerazumijevanje i zategnutost.

Slobodne Vage, olakšajte sebi – izlazite, družite se, provodite vrijeme sa onima koji vas istinski vole. Nećemo reći da nemate priliku za nešto emotivno, ali to kako brzo počne isto tako brzo može i da se završi.

Zdravlje. I te kako bi vam prijalo da malo iskulirate i odete na odmor, ali čak i ako dođe do toga, to će biti na mišiće i kratkotrajno. Problemi sa pritiskom, stomakom, hormonski disbalans, hronični umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info