Strijelac: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Prva dekada avgusta donijeće vam glavobolju po pitanjima finansija, troškova, dugovanja, a mora se priznati da ćete na isti način i zatvoriti ovaj mjesec. Dakle, početak i kraj perioda su loši u novčanom smislu.

Baš iz tog razloga, ne pokušavajte da “napravite” novac preko noći – bilo kroz neke rizične poteze, bilo kroz ulaganja u posao, jer je lako moguće da ćete ostati na gubitku. Pokušajte da se bolje organizujete i baratate onim što imate. Dobri kontakti i saradnja sa inostranim firmama.

Ljubav. Iako sam početak mjeseca neće djelovati nimalo obećavajuće, veoma brzo odnos sa emotivnim partnerom počeće da se popravlja. Moguće je da ćete voljena osoba i vi otići zajedno na odmor, promijeniti okruženje, možda provoditi više zajedničkih trenutaka u nekoj opuštenijoj atmosferi nego do sada.

Šta god da je, bitno je da je pred vama sve do 20. avgusta poprilično zanimljiv period sa dragim vam bićem. E sad, već poslije ovog datuma, nažalost, vraća se neka turobnost u vaš odnos.

Kao da će kod oboje taj optimizam “splasnuti” i realnost, svakodnevica će ponovo biti na prvom mjestu. Naročito ćete se “koškati” zbog finansijskih pitanja, ali i zbog nesporazuma i manjka razumijevanja u komunikaciji.

Slobodni Strijelci,  koristite vrijeme do početka treće dekade avgusta, jer vam zaista može donijeti mnogo dobrog raspoloženja, ali i otvorene šanse i da osvojite, ali i da budete osvojeni.

Zdravlje. Zdravstveni segment je prilično dobar većim dijelom avgusta, ali bi vam definitivno prijalo da odete na odmor i dodatno napunite baterije. Može biti povremenih problema sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info