Škorpija: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Jedino vam posla neće faliti u avgustu. Kao da se situacije namiještaju tako da vam daju sve manje i manje prostora za odmor, a sve više i više obaveza i odgovornosti prema poslu.

Možemo da vam kažemo samo jedno – koliko god vam naporno bilo, ne propuštajte nijednu priliku da radite, zaradite, da se dokažete i izbijete u prvi plan. Ne postoji, ni na koji način, prostor da poslovni segment funkcioniše lagano i bez opterećenja, ali zato postoje ogromne šanse da ostvarite sve svoje poslovne planove.

Ljubav. U emotivnim odnosima Škorpije će proći “šareno” tokom avgusta. Venera, koja predstavlja vaše partnere, ulazi u znak Raka tokom prve dekade mjeseca (znak koji vam odgovara) pa ćete sigurno veći dio ovog perioda biti u skladnom odnosu sa partnerom.

Međutim, pitanje je koliko ćete vi lično biti slobodni, jer će okupiranost obavezama biti ogromna pa je moguće da i pored dobre volje, i voljene osobe i vas, jednostavno nemate dovoljno vremena jedno za drugo.

To može dovesti, tokom treće dekade avgusta, do nesuglasica, problema u komunikaciji i distanciranja. Kod nekih će to biti samo komunikacijsko distanciranje, dok kod drugih može doći i do fizičke odvojenosti – partner može otputovati ili otići na odmor, bez vas.

Slobodne Škorpije, emotivnih prilika će biti, naročito tokom druge dekade mjeseca. Poznanstva idu preko društvenih mreža, prijatelja ili sa osobom koja ne živi blizu vas.

Zdravlje. Vaš organizam je pod pritiskom i ukoliko ne želite da se u ovom mjesecu ili u kasnijem periodu suočite sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima, morate pronaći prostor za odmor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info