Ribe: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Vi već duži vremenski period imate vrlo ozbiljna poslovna dešavanja, dobru podršku i osobe koje vas “guraju” u prvi plan. Jeste da je ovo skopčano sa povećanom odgovornošću i, naravno, povećanjem obaveza, ali ste i do sada sasvim fino “plivali” u svemu ovome.

Avgust, vjerovali ili ne, sve to može dodatno da digne na kvadrat i donese vam prilike koje zaista ne bi trebalo da propustite. Imate dobre šanse da zaradite – gledajte, ako je moguće, da to ne ode baš sve na uživanje i provod.

Ljubav. Prva dekada avgusta, Ribama u vezama i brakovima, donosi poprilično zategnut odnos sa voljenom osobom i mnogo nesporazuma u komunikaciji pa čak i obostranog ćutanja i naizgled udaljavanja.

Međutim, teško je da ćete partner i vi dugo ostati u “ćutolog” fazonu – vrlo brzo se nastala problematika rješava i prevazilazite ovu situaciju. Do početka treće dekade funkcionisaćete sa usponima i padovima, da bi od tog perioda ipak došli u jednu neuporedivo stabilniju fazu.

Ukoliko se sve kockice poklope, mogli biste baš u ovom periodu razmišljati o kraćem zajedničkom odmoru ili isplanirati putovanje – možda vam nije trenutno do trošenja veće sume novca, ali ovo bi vam se isplatilo bar u smislu duševnog mira i harmonije sa partnerom.

Slobodne Ribe, novo poznanstvo, tokom druge dekade avgusta, ima šansu da se razvija i nekima od vas donese ulazak u ljubavnu priču.

Zdravlje. Stres može uticati na vaše zdravlje i donijeti vam, tokom prve dvije dekade mjeseca, tegobe. One bi se kod mlađih vezivale za stomak i genitalne organe, a kod starijih za krvne sudove, srce i kičmu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info