Rak: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Poslovni segment će brujati, ključati, vrcati od dešavanja. S jedne strane, to je super, jer će aktivnosti biti i jer ćete se vi u tim aktivnostima snalaziti. S druge strane, sigurno je da će vam ovo donijeti mnogobrojne situacije nad kojima nećete imati kontrolu.

Mogu se poremetiti neki odnosi sa poslovnim partnerima i saradnicima, čak i nadređenima. Neki Rakovi mogu odlučiti da je vrijeme da podvuku crtu i odu dalje. Savjet je da ne žurite sa odlukama i da pustite vrijeme da da svoj sud. Naporan, ali plodan period.

Ljubav. Naravno da neće svi Rakovi proći isto tokom avgusta. Prvo, moramo napraviti podjelu na stabilne odnose i one koji su u svojoj suštini već poodavno truli. Ovi prvi će, naravno, mnogo lakše pregurati avgust – imaće početkom i krajem mjeseca manje nesuglasice, ali će ono lijepo u vezi ili braku preovladati.

Štaviše, neki parovi čak mogu podići odnos na viši nivo, odlučiti se za ulazak u brak, zajednički život, vjeridbu. Problem su nam one druge, nestabilne, veze koje će tokom avgusta proći kroz prilično gusto trnje i to ne samo kroz avgust, već i kroz naredne mjesece.

Poenta je u tome da se vaši odnosi i emotivne veze sada prilično “rešetaju” – ono što ne valja, jednostavno, neće proći dalje.

Slobodni Rakovi, lakše emotivne okolnosti kreću od kraja prve sedmice avgusta, a već tokom druge dekade možete ostvariti vrlo zanimljivo poznanstvo ili čak otpočeti novu emotivnu priču koja će biti vrlo emotivna i inspirativna.

Zdravlje. Nećete se baš najzdravije hraniti, što kod starijih može da doprinese opterećenju krvnih sudova, a kod mlađih, naravno, dobijanju kilograma. Period kada više morate voditi računa o sebi i svom zdravlju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info