Ovan: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Vrlo jak i aktivan poslovni mjesec, ali u najvećoj mjeri za one Ovnove koji imaju sposobnost da procijene kada treba zastati, sačekati i konsolidovati se, a kada treba krenuti “u napad”. Početak avgusta neće djelovati obećavajuće – papirološki problemi, prevelik pritisak na vas i manjak vremena za obavljanje čak i redovnih obaveza.

Od 05. avgusta bolja komunikacija i organizacija. Posljednja dekada mjeseca donosi sukobe sa autoritetima, ali i neke pozitivne promjene u poslovnom okruženju.

Ljubav. Slobodni Ovnovi su u prilično dobroj poziciji da tokom avgusta promijene svoj emotivni status. Sad, da li će to biti na kraće ili na duže zavisi od mnogo faktora, ali u svakom slučaju imate dovoljno prostora za uživanje pa makar to na kraju ispala samo ljetna avantura.

Uglavnom će biti aktuelne nove osobe, mada postoji period tokom druge dekade avgusta kada možete obnoviti kontakt sa bivšom simpatijom.

Zauzeti će morati nešto više da se potrude, zajedno sa voljenom osobom, oko tog uživanja i opuštencije. Nema tu nešto mnogo prostora za vas dvoje, naročito u drugom dijelu mjeseca pa bi zajedničke momente prije toga trebalo iskoristiti za možda kraće putovanje ili, ako niste u mogućnosti, za više sloge i zajedništv pa makar sjedili kod kuće.

Ukoliko ste u braku, neki lijepi momenti vam idu preko djece, a ukoliko planirate renoviranje ili zajedničko sređivanje stambenog prostora – ne svađajte se baš mnogo.

Zdravlje. Od ulaska u drugu dekadu avgusta osjećaćete se znatno bolje, energičnije, a mnogi od vas će biti i u pojačanim fizičkim aktivnostima. Više kontrolišite ishranu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info