Lav: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. I te kako ćete živnuti, kada je posao u pitanju. Koliko god bili zabrinuti početkom mjeseca, vrlo brzo počinju da se dešavaju situacije da vam se otvaraju mogućnosti za proširenje biznisa.

Period do početka treće dekade avgusta donosi naglašeno pojačan obim posla i tada ćete imati mogućnosti za nove dogovore, nove klijente i nova partnerstva i saradnje. Iako je posljednja dekada avgusta naporna po vas, ipak vam ona u finansijskom smislu donosi najviše – bićete zadovoljni svojim novčanim prilivima.

Ljubav. Lavovi sve više postaju svjesni i sebe i svojih želja i sve slabije prihvataju ograničenja (bar ih oni doživljavaju kao ograničenja) i pritisak od strane voljene osobe. Sam početak mjeseca može donijeti da, po ko zna koji put, na dnevni red dođu ista pitanja i da na njima opet vaš odnos “padne”.

Mogućnost za popravljanje postoji i ovog puta, samo je pitanje koliko ćete puta popraviti, a kad ćete shvatiti da su neke promjene neophodne – ili vas ili cjelokupnog odnosa. Vi kao vi ćete biti dobro, ali vas dvoje – pa, onako, ne baš.

Kod nekih Lavova i te kako postoji mogućnost pojavljivanja treće osobe i ulaska u flert (ili nešto više od toga) sa njom. Naravno, ne sumnjajte, ovo svakako neće doprinijeti da se vaša veza stabilizuje, a da ne pričamo o tome da će ova vaša tajna prije ili kasnije izaći na vidjelo…

Slobodni Lavovi, ljubav vam je iza leđa – nekima kroz tajnu priču, nekima kroz zaljubljenost koju kriju od svih pa i od sebe.

Zdravlje. Pojačan nivo stresa i više potrebe za odmorom, snom. Hronični bolesnici mogu imati nešto više tegoba, naglašeno od ulaska u drugi dio mjeseca.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info