Jarac: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Zategnuti odnosi i nerazumijevanje sa poslovnim partnerima i saradnicima biće u fokusu u prvoj dekadi ovog mjeseca. Neke situacije ćete uspjeti da prevaziđete i riješite brzo, a neke će ostati za posljednju dekadu mjeseca, kada se ispred vas ipak otvara povoljniji period.

Vi tada razmišljate mnogo jasnije, mnogo objektivnije i racionalnije i lakše ćete riješiti goruća poslovna pitanja. Vrlo često će tokom avgusta ljudi oko vas testirati vaše strpljenje – ne dajte se isprovocirati, a pogotovo ne donosite impulsivne odluke.

Ljubav. U vašim emotivnim i bračnim vezama, u pravoj dekadi avgusta, vlada nedostatak komunikacije ili pak potpuno zategnuti odnosi. Po nekim pitanjima ne uspijevate da se dogovorite nikako pa je možda bolje ne potencirati ni na čemu i ostaviti da ovo rješavate hladnije glave.

Nešto bolja atmosfera kreće od druge dekade avgusta, neka forma rasterećenja i olakšanja u odnosima. Ipak, to ne znači da ste priveli kraju sve razmirice već kao da pokušavate da se “pronađete” sa voljenom osobom.

Nažalost, period kompromisa i prilagođavanja jedno drugom neće baš nešto naročito potrajati – posljednji dani avgusta opet donose negativniju energiju i moguće sukobe. Posebno će napete odnose imati oni u bračnim zajednicama.

Slobodni Jarčevi, ulazak Venere u vaše polje partnerstava i zanimljivi aspekti, koje pravi tokom druge dekade mjeseca, mogu pokrenuti emotivna dešavanja kod vas.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, koljenima, stomakom biće u manjoj ili većoj mjeri aktivni tokom cijelog mjeseca. Pogotovo neka obrate pažnju oni sa hroničnim tegobama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info