Djevica: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Prva dekada avgusta je izuzetno naporna po vas i donijeće vam velik gubitak energije. Najbolje bi bilo da odete na godišnji odmor, jer realno gledano tek od početka treće dekade vi ste u potpunosti funkcionalni i orni za rad.

Sve ono što se dešava u periodu prije 20. avgusta dobro je samo za one koji rade u izolovanim i zatvorenim ustanovama i one Djevice koje se eventualno bave planiranjima, kreativnim poslovima. Od 20.08. ste u punom radnom fazonu i ostatak mjeseca vam je dosta uspješan.

Ljubav. Slobodne Djevice neka obrate pažnju na drugu dekadu avgusta, jer u tom periodu mogu upoznati ili čak ući u emotivnu priču sa novom osobom. Aktivno vam je polje prijatelja i društvenih mreža pa je lako moguće da na ovaj način upoznate budućeg partnera.

Iako će odnos od samog početka biti vrlo emotivan i inspirativan za vas, neka forma prepreke i te kako može postojati. Ako je poznanstvo preko društvenih mreža, onda ovo može biti neko iz drugog grada, druge zemlje, što će automatski onemogućiti lak razvoj odnosa.

Ukoliko je poznanstvo kroz prijatelje i izlaske, to bi mogla biti osoba sa kojom imate razliku u godinama. Međutim, to što će potencijalno biti loše ostavimo da vidimo kako ćemo riješiti, a sada je bitno da se u onome što otpočnete – uživa.

Djevice u vezama i brakovima imaju pred sobom povremeno dosadan, povremeno nervozan mjesec. Nema pravog sklada i razumijevanja.

Zdravlje. Vama je zaista potreban odmor da biste se i fizički i psihički oporavili i živnuli. Zdravlje i psiha su vam osjetljivi sve do ulaska u treću dekadu avgusta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info