Blizanci: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Ono što će biti vaša slaba tačka tokom avgusta jesu finansije i to najviše problem sa troškovima i dugovanjima. Nešto od ovoga možete regulisati i riješiti, ali čini se da će to opterećenje, u priličnoj mjeri, ostati i nadalje kod vas.

Generalno gledano, ovo jeste mjesec u kojem ćete biti dosta poslovno aktivni, mada će vam povremeno organizacija posla predstavljati problem. Mnogobrojna papirološka i administrativna pitanja je sada moguće riješiti ili makar pokrenuti na pravi način. Privatnici – bolje.

Ljubav. Zauzeti Blizanci ulaze u avgust u prilično zategnutom odnosu sa partnerom. Sve negdje do kraja prve dekade ovog perioda, ta napetost može rasti pa je i te kako moguće da u nekim odnosima dođe i do prekida.

Sad, da li će taj prekid biti trajan ili ne zavisiće i od vas i od druge strane, pošto postoji prostor da se stvari popravljaju i dovedu u normalu.

Generalno gledano, voljena osoba i vi ćete biti u čudnom odnosu, kao na klackalici – biće prilika za lijepe i opuštene trenutke, ali često će se pojavljivati situacije u kojima se ne slažete po nekim, vrlo bitnim, pitanjima. Takođe, vi ćete često biti skloni da prednost date prijateljima umjesto partneru pa i to može biti razlog za nervozu.

Slobodni Blizanci, mjesec koji vam donosi izlazak iz rutine, dosta pokreta, a samim tim i više prilika za nova interesantna poznanstva. Druga dekada mjeseca je najzanimljivija i najviše ispunjena potencijalnim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje. Stomačni dio vam je osjetljiv, povedite više računa o ishrani. Drugi dio mjeseca može donijeti pojačane tegobe hroničnim bolesnicima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info