Bik: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. godine

0

Posao. Dosta izazovni aspekti, početkom avgusta, donose vam pojačanu nervozu na poslu, teške dogovore, kratke rokove i administrativne probleme. Međutim, vrlo brzo ćete vi uspjeti da uhvatite tempo i prilagodite se, a onda i da rješavate stvari, jednu po jednu.

Pred vama je jedan dosta aktivan period, sa mnogo izazova, koji će biti pojačani tokom posljednje dekade mjeseca. Vaši planovi neće funkcionisati onim tempom koji bi vama odgovarao, ali to ne znači da od njih treba odustati. Poboljšanje finansija u drugom dijelu avgusta.

Ljubav. Površno gledano, odnos sa emotivnim partnerom će funkcionisati dosta stabilno i mirno. Međutim, ispod mirne i glatke površine ima dosta toga što je potisnuto i što, bilo vi bilo voljena osoba, ostavljate da rješavate „neki drugi put“.

Najprije vas lično dosta toga „žulja“, kada je odnos sa partnerom u pitanju – možete smatrati da vi više pokazujete emocije, da druga strana gleda samo sebe, da vam ne pridaje dovoljno pažnje, da ste vi uvijek tu kada ste potrebni njoj, ali da ona vrlo često nije tu kada je potrebna vama.

Zato će ovaj mjesec proći u unutrašnjim previranjima i „toplo – hladno“ oscilacijama sa voljenom osobom. Posljednja sedmica avgusta može, neke od vas, dovesti i u fazu da ozbiljno razmišljate o razlazu.

Slobodni Bikovi – i tokom druge i tokom treće dekade avgusta postoje pojačane šanse za ljubavno ostvarenje. U ovom periodu je i te kako moguće ući u emotivnu priču koja će krenuti dosta vrcavo i zanimljivo.

Zdravlje. Promjenjivo zdravlje tokom avgusta. Potrebno vam je više šetnje, fizičke aktivnosti, da biste lakše izašli nakraj sa stresom koji je prisutan. Problemi sa spavanjem, premalo odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info