Ovo su najmoderniji jednodijelni kupaći kostimi ove sezone

0

Ukoliko ste dama koja baš i ne preferira bikini već uvijek daje prednost jednodijelnim kupaćim kostimima, donosimo vam deset najprivlačnijih i najmodernijih za ovu ljetnu sezonu.

Čudo na jedno rame


Ako volite printove, birajte zanimljive jednodijelne kostime sa neočekivanim kombinacijama boja i printovima koje nećete svuda vidjeti.

Crno i bijelo


Bez obzira na vaš oblik tijela, jednodijetni kupaći kostim sa sitnim horizontalnim, crnim i bijelim, prugama učiniće da izgledate vitkije i više.

Pozdrav suncu


Vašu osunčanu kožu ništa neće dovesti do izražaja kao žuti kupaći kostim. Pored toga, ovaj “rebrasti” model može poslužiti i kao lagani top, kada ga kombinujete sa kilotama ili šorcevima.

Pola-pola


S klasičnom kombinacijom crne i bijele nikada ne možete pogriješiti. Pored toga, imajući u vidu da je ovo kombinacija dvije neutralne i kontrastne nijanse, izgledaćete i mnogo vitkije.

Životinjski print


Egzotični životinjski print jednostavan je način da izgledate i pomalo luksuzno. Dodajte mu podrezane kratke farmerice ili prozirni sarong i možete ići kud poželite.

Ljetni glam


Jednodijelni kupaći kostim na jedno rame, i sa izrezom sa strane, učiniće da izgledate veoma glamurozno, a posebno ako je riječ o modelu koji je u nekoj od nijansi zlata.

Boja mora


Privlačna nijansa plave učiniće da izgledate apsolutno odlično, bez obzira da li ste na bazenu ili plaži.

Duboki izrez


Jednodijelni kupaći kostim, sa dubokim V izrezom, savršeno odgovara damama sa manjim grudima. Upravo taj duboki izrez će učiniti da grudi izgledaju veće, a odlično će se slagati i uz kratke farmerice.

Popularni trend


Jednodijelni kupaći kostimi sa pojasom jedan su od najvećih ljetnih trenova, a ovaj laskavi model upravo je odlična opcija da isprobate ovaj trend.

Sportski


Ako više volite sportski fazon, onda je ovo odlična opcija, a posebno što može poslužiti kao bodi za dnevne ili večernje opcije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info