Dnevni horoskop za 30.07.2020.

0

Ovan


Želja za promjenom podstaknuće vas da na nov način pristupite sebi i osobama ili problemima koji vas okružuju. Tražićete uzroke i otkrivati zanimljivosti, kako o sebi, tako i o drugima. Razgovor s partnerom biće ključan za razumijevanje njegovih potreba. Razjasnićete situacije koje su bile izvor napetosti i stalnih svađa.

Bik


Nećete biti u najboljoj psiho-fizičkoj formi, a umor ćete osjećati već od jutra. Nedostajaće vam samopouzdanja pa će vas i najmanja kritika obeshrabriti. Utjehu nećete naći ni u partneru, koji će biti zatvoren za bilo kakav dublji oblik komunikacije. Izbjegavajte razgovor o osjetljivim temama, a nemojte ni preuveličavati probleme.

Blizanci


Ako željno očekujete pozitivan odgovor za nastavak započetog posla, budite strpljivi. Upornim požurivanjem možete sve pokvariti, a oni od kojih očekujete zeleno svjetlo mogu o vama steći pogrešnu sliku. Sve bolji odnosi s partnerom pokazaće vam da se trud koji ste uložili u odnos i te kako isplatio.

Rak


Bićete druželjubivi, a riječi će spontano izlaziti iz vas. Ne oklijevajte simpatiji dati do znanja koliko vam znači i šta priželjkujete. Slobodnima predstoji veče u kojem će uživati u flertu. Instinkt i intuicija vode u pravom smjeru pa nemate razloga brinuti da nešto neće ispasti kako treba.

Lav


Porodična situacija će postati ozbiljna pa ćete morati obaviti bitan razgovor s partnerom. Nećete biti zadovoljni postignutim dogovorom. Imaćete osjećaj da je partner više na strani svojih roditelja nego na vašoj. Nemojte sputavati nezadovoljstvo, jer druga strana situaciju ne vidi vašim očima. Objasnite mu šta vam najviše smeta.

Djevica


Budite od jutra angažovani. Zasučite rukave, završite posao i tako opušteni prihvatite se ispunjenja daljih planova. Usmjerićete ljubavnu situaciju prema obostranom zadovoljstvu, ali glavni dio emotivnih problema još je neriješen. I ostaće tako ako nešto ne preduzmete. Zato, ne žalite truda da očistite odnos od svih nejasnoća.

Vaga


Očekuju vas povećani troškovi. Moraćete platiti neke usluge, možda izdvojiti novac za ljekarski pregled ili kupovinu odjeće. Sumnjaćete u svoje sposobnosti i pod lupom kritike sagledavati svoj rad pa će vam podrška kolega i riječi ohrabrenja biti nužni. Suzdržite se od poriva da uzvratite protuargumentima na nečiju kritiku.

Škorpija


Na otežavajuće okolnosti reagovaćete konstruktivno, ulaganjem dodatnog napora. Trud će vam se isplatiti, iako ćete se iscrpljivati. Neke vaše ideje biće prihvaćene od strane bližnjih, što će vas ohrabriti da se još predanije upustite u planiranje i stvaranje povoljnih uslova za njihovo provođenje. Spretno ćete dolaziti do rješenja.

Strijelac


Neki dogovori ili planovi će pasti u vodu pa ćete morati pronaći prihvatljiva zamjenska rješenja. Možda ćete odgoditi putovanje zbog kvara na automobilu, a kod nekih će nervozi pridonijeti i razlozi finansijske prirode. Pogrešnom taktikom i prgavim ponašanjem nepotrebno ugrožavate sklad ljubavne veze. Nemojte se ponašati neozbiljno.

Jarac


Iskoristite nalet energije i dobrog raspoloženja za dovršavanje poslova. Sve ćete obaviti onako kako ste planirali. Dobićete priliku da pokrete planove o kojima ste dosad samo razmišljali. Sticaj srećnih okolnosti pomaže vam ostvariti i cilj ljubavne prirode. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zaljubljeni će razgovarati o braku.

Vodolija


Nemojte se suprotstavljati šefovima, posebno ako ste ljuti. Mogli biste reći nešto što će biti teško popraviti. Pričekajte da budete smireni, a tek onda kažite ono što vas muči. Nemojte biti zabrinuti zbog ljubavnih problema, jer je kriza prolazna. Vaše i partnerovo loše raspoloženje proizvešće kratki spoj u komunikaciji.

Ribe


Ljubavni život mnogima donosi preokrete. Vladavina Raka osvježiće veze strašću, a slobodnima donijeti uzbudljive prilike. Bićete zadovoljni učincima svoga rada, ali i finansijskim postignućima. Obratite pažnju na potrebe svog tijela, vježbajte, a ako osjećate umor, jednostavno se samo dobro naspavajte!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info