Dnevni horoskop za 28.07.2020.

0

Ovan


Neće vam biti do razgovora, jer ćete imati osjećaj da vas drugi ionako ne bi razumjeli. Ako se osjećate iscrpljeno, odgodite planove koji nisu prioritetni. Raspoloženje će biti promjenjivo, uveliko zavisno od vanjskih uticaja. Ako održavate vezu na daljinu, razočaraće vas partnerova odluka o odgađanju susreta.

Bik


Bićete domišljati, kreativni i snalažljivi. Ambicije će vam biti istaknute, a očekivanja od samih sebe velika. Nećete se zadovoljavati prosjekom, jer znate da možete mnogo. Nastavite tako, ali se nemojte forsirati onda kad nešto ne ide. U odnosu s partnerom pokazaćete više inicijative i ljubavne strasti pa će vaš odnos biti nježniji i topliji.

Blizanci


Izbjegnite rad u posljednji trenutak. Kvalitetnije isplanirajte radni dan i nemojte dopustiti da vas ometaju besposleni ljudi koji vole dokoličariti. Nemojte biti previše sigurni u sebe. Prizemljiće vas šefova kritika i dosadni zadatak koji će vas zapasti. Mogli biste se osjećati neraspoloženo, ali srećom, to je prolazno stanje.

Rak


Očekuju vas brojni kontakti, a neki će intenzivno komunicirati putem telefona ili interneta. Imaćete podršku ženske osobe iz porodičnog okruženja. Ne potcjenjujte njen značaj, jer će njeni potezi i odluke imati priličan uticaj na vama važne osobe. Oni koji danas voze, neka budu što fokusiraniji na vožnju!

Lav


Ako vas nešto muči, razgovarajte s partnerom – budite sigurni da vam neće ništa zatajiti. Povuče li se u sebe, to ne znači da vas ne voli, nego da mu je potrebno neko vrijeme samo za sebe. Dogovorite susret s prijateljima koje niste dugo vidjeli. Prisjećanje na prošla vremena neće vas ispuniti sjetom već će vas oraspoložiti.

Djevica


Osjetljivi ste na izjave i postupke drugih. Pažljivo ćete pratiti reakcije prisutnih ili ćete se naći u situaciji u kojoj će neko morati opravdavati svoja stajališta. Ukoliko dobijete kritiku od bliske osobe, nemojte joj zamjeriti, jer vam, za razliku od nekih, otvoreno govori ono što misli. Ako nemate zahtjevnijih obaveza, dan posvetite odmoru.

Vaga


Bićete puni kreativnosti i mentalne snage, a prijatelji i saradnici podržaće vas u nastojanju da napredujete. Moguć je prekovremeni rad ili ćete preuzeti nove obaveze s ciljem povećanja prihoda. Ako ste u problematičnoj ljubavnoj vezi, intuitivno ćete shvatiti šta vam je činiti i kakva rješenja trebate donijeti.

Škorpija


Svi oblici intelektualne aktivnosti biće prožeti zabavom i uživanjem. Prihvatite poziv za večernji izlazak ili druženje s prijateljima, jer je moguće zanimljivo poznanstvo. Ukoliko osmišljavate novi poslovni projekat, posvetite se prikupljanju informacija i pravljenju bilješki.

Strijelac


Oni koji vas ne poznaju dovoljno, neće lako dokučiti šta želite i osjećate. Nemojte sve držati u sebi, pronađite nekoga kome ćete se otvoriti i izjadati. Posvetite slobodno vrijeme onome što vas istinski raduje. Otkrivaćete nove stvari o sebi i svijetu oko vas. Godiće vam tiho okruženje i aktivnosti koje ne iscrpljuju.

Jarac


Ljubavni život obilovaće strašću i snažnim osjećanjima. Ako ste prema simpatiji glumili nezainteresovanost, sada bi vas mogao zahvatiti talas strasti. Što druga strana bude odbojnija prema vama, to ćete se vi sve više zagrijavati. Ako danas putujete, naoružajte se strpljenjem – mogući su kvarovi na automobilu, gužva na cestama ili zastoji.

Vodolija


Pažnja će vam biti usmjerena na finansije, podmirivanje dugova, možda i rješavanje stambenog pitanja. S ukućanima ćete razmatrati sve opcije i donijeti zajedničku odluku, iako će tome prethoditi neslaganje i svađe. Vaša kreativnost traži odgovarajući ventil pa ne bi bilo loše da vaši hobiji opet dobiju značajno mjesto u vašem životu.

Ribe


Iako će se potkrasti pokoja neplanirana ili nezgodna situacija, pronaći ćete razlog i način da vam to ne pokvari dan. Vezani bračnim sponama mogli bi, zbog partnerovih obaveza, preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Više vremena provodićete u druženju s djecom ili se baviti kućanskim i drugim sličnim poslovima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info