Najmodernija majica ovog ljeta (i kako da je kombinujete)

0

Moderna i veoma popularna, ovo je majica koja je jedan od aposlutnih hitova ove ljetne sezone. A razlog je sasvim razumljiv: veoma je lagana, a postoje i modeli koji su prilično lepršavi. Možete je naći u prilično mnogo oblika i dimenzija, a riječ je o majici sa prorezima na ramenima.

Štaviše, nije samo ona veoma popularna već i bluze, košulje i tunike u ovom stilu. Veličinu i oblik proreza birajte po sopstvenim afinitetima, a evo kako je možete kombinovati.

Majica bez ramena i farmerice


Stilizujte omiljene farmerice uz neodoljivu majicu koja otrkiva ramena. Lepršavost kroja obogaćenog volanom oko poprsja dodaje dozu šarma i ženstvenosti dnevnom neformalnom stajlingu. Elegantna ručna torba i sandale sa blok petom stiliski su veoma dobar izbor u okviru ležerne i šarmantne kombinacije.

Ultra atraktivno


Jedan od modela majica koje možete nositi tokom ove sezone, a koji je veoma privlačan i moderan, svakako je i majica bez ramena sa balon rukavima. Možete je nositi u mnogobrojnim prilikama, veoma lako je kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe – od šorca do pantalona – s tim što bi najbolje bilo da donji dio kombinacije bude nešto uži (teksas ili klasični krojevi šorca ili suknja olovka kroja sasvim su odličan izbor).

Veoma upečatljivo


Bijele farmerice jedan su od najpopularnijih komada garderobe tokom ljetne sezone, bilo da se radi o klasičnim modelima ili onima koji su iscijepani. Idealne za mnogobrojne prilike, možete ih kombinovati i sa modelima košulja bez ramena, a ukoliko birate uske bijele farmerice, onda je i jedna od najboljih opcija kombinacija sa pomenutom košuljom koja je duža na zadnjem dijelu. Što se tiče obuće, sandale su definitivno “kec na desetku”.

Privlačno i urbano


Pored toga što su trend sezone, otkrivena ramena suptilno naglašavaju ženstvenosti i, što je najbitnije, majice sa otkrivenim ramenima odlično stoje svim damama, bez obzira na godine i konfekcijski broj. Spoj šarmantne čipkane majice bez ramena sa uskim farmericama i salonkama je veoma urbana, moderna i privlačna kombinacija za sve neformalne prilike tokom ljeta.

Zelena svježina


Budite jedinstvene u majici zelene boje i otvorenih ramena. Ova boja je tako svježa i moderna, a veoma lako je možete kombinovati sa skoro svim drugim bojama. Zelena majica odlično se slaže sa komadima garderobe od teksasa, ali i asesoarima u tamnijoj boji kože. Da li ćete je kombinovati sa teksas šorcem ili suknjom, zavisi od prilike u kojoj ovu majicu želite da nosite.

Bijeli, rupičasti model


Bijela majica bez ramena, sa popularnim rupičastim uzorkom, izbor je koji će stvoriti urban i šarmantan  izgled u svakoj kombinaciji. Spoj sa iscijepanim farmericama biće istovremeno klasičan i trendi, primjeren svakoj neformalnoj situaciji i sunčanim danima. Modni dodaci, koji će savršeno nadopuniti urban i šik stajling, su sandale sa punom ili blok petom i mala bijela torba.

Nikud bez cvijeća


Kao jedan od najpopularnijih dezena, bez obzira na sezonu, cvijeće možete naći baš na svim komadima garderobe, ali i na asesoarima. Jedan od načina da ovaj popularni dezen nosite tokom ove ljetne sezone jeste i da birate majice bez ramena koje su obogaćene prekrasnim cvijećem. Ukoliko je riječ o majicama sa svjetlijom podlogom, veoma dobro će se slagati sa tamnim farmericama ili pantalonama, ali i sa suknjama u bilo kojoj neutralnoj nijansi.

Privlačni dezen


Definitivno osvježenje za vaše farmerice, u tamnijim tonovima, biće preslatka dezenirana majica bez ramena. Tamnija podloga majice sa pastelnim cvjetnim dezenom, u kombinaciji sa uskim tamnijim farmericama, stvara veoma dobar kontrast koji je ugodan oku. Asesoari u nijansama dezena su veoma šik i atraktivan potez, koji još više ističe šarmantnu i neodoljivu majicu.

Teksas majica bez ramena


Teksas je veoma prijatan i rashladan materijal i odlično se slaže sa svim modnim dodacima koji su vam na raspolaganju. Ležeran kroj teksas majice bez ramena pristaje svakoj figuri, prikriva manji višak u predjelu struka i pruža maksimalnu udobnost. Ovakav model majice najbolje je kombinovati sa užim farmericama ili pantalonama, dok izbor obuće zavisi od prilike i vašeg raspoloženja.

Prava ljetna kombinacija


Šorcevi su i više nego popularan komad garderobe tokom vrelih ljetnih dana, a modeli od teksasa u samom su vrhu popularnosti. Ležernu kombinaciju bijele majice bez ramena i teksas šorca upotpunite popularnim espadrilama sa uzorkom i spremne ste za cjelodnevna druženja i aktivnosti tokom ljeta.

Bijela teksas suknja


Teksas suknje su moderne, udobne, opuštene i lako ih možete prilagoditi svakoj dnevnoj varijanti. Upravo iz tog razloga, omiljen su komad garderobe svim generacijama te ih sve dame mogu nositi, samo uz prilagođavanje dužine i kroja. Bez obzira na model koji izaberete, svaki će se savršeno uklopiti sa crnom majicom bez ramena i udobnim dezeniranim baletankama.

Ljetna boja


Ukoliko ove sezone osvježavate kolekciju ljetnih majica, neka vam jedna od opcija obavezno bude ultra popularna žuta majica sa otkrivenim ramenima. Idealna je za kombinovanje sa svim drugim neutralnim bojama i u svakoj kombinaciji osvježava izgled i daje dozu šarma. Veoma efektnu i privlačnu kombinaciju, za svakodnevne neformalne prilike, imaćete uz crne farmerice i salonke boje kože.

Elegantno i otmjeno


Model pantalona sa visokim strukom i širim nogavicama doprinijeće da su svakoj situaciji izgledate veoma elegantno i sofisticirano. Za svečane prilike tokom ljeta, veoma otmjeno će izgledati kombinacija sivih pantalona i bijele majice bez ramena. Štikle u neutralnoj nijansi, a posebno u nijansi pantalona, doprinijeće  da vaše noge izgledaju duže.

Teksas suknja 2.0


Koliko god se modni trendovi mijenjali, komadi garderobe od teksasa uvijek su popularni i, svojim krojevima i bojama, prilagođeni svim generacijama. U odnosu na farmerice, teksas suknja je komad garderobe za koji ćete se manje pomučiti birajući odgovarajući model. Jednostavno, ona odgovara svim tipovima građe i pomaže svakoj figuri da izgleda vitkije. Uz šarmantnu majicu bez ramena i udobnu obuću, imaćete privlačnu kombinaciju za sve neobavezne prilike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info