Trenutno NAJPOPULARNIJI ljetni parfem na svijetu

0

Koliko god se trudili, intenzitet, dugotrajnost i kompatibilnost parfema koji vam odgovara, zaista, često može biti mukotrpan posao. Isprobavanje novih mirisnih nota u parfimeriji može vam zadati i glavobolju (koliko često ste probale više od tri mirisa u veoma kratkom vremenskom intervalu?), u pravom smislu te riječi. Ni mali trikovi, poput zrna kafe koje ćete pomirisati nakon svakog isprobanog parfema, nisu baš od velike pomoći.

Međutim, s druge strane, često je najbolje osloniti se na preporuku. I to ne prodavačice koja vam po svaku cijenu pokušava prodati najskuplji parfem (da, nama se to desilo bezbroj puta) već drugih žena. Naravno, ovdje treba imati na umu da svaki parfem ne stoji svakoj ženi isto. Ipak, ako ga tako mnogo žena hvali, on onda i ne može biti tako loš, zar ne?

Takva je situacija i sa sljedećim parfemom – trenutno je najpopularniji ljetni miris na svijetu!


Totalno ženstveno, neponovljivo i mirisno iskustvo najbolje opisuju ovaj svježi parfem. Namijenjen ženama koje obožavaju da tople ljetne dane i večeri začine mirisom cvijeća, Light Blue Eau Intense upravo to i nudi – njegovo jezgro od nevena u kombinaciji sa laticama jasmina izbalansirano je voćnim notama limuna, a čime se stvara fantastična kompozicija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ukoliko ste do sada imale priliku da isprobate i uživate u nekim od Dolce&Gabbana parfema, onda ni ovdje neće biti pretjeranih iznenađenja – Light Blue Eau Intense veoma je privlačan, ženstven i dugotrajan miris, a sigurno ćete ga nositi u mnogobrojnim prilikama tokom toplih dana.

Bilo da planirate večernji izlazak, odlazak na neku svečanost ili pak svakodnevnu šetnju, Light Blue Eau Intense će se pobrinuti da mirišete spektakularno te će vas podsjetiti na more, svježinu i duge zalaske sunca, a to je upravo ono što i očekujemo od najpopularnijeg ljetnjeg parfema.

Iako je na tržite izašao prije tri godine, nikada nije bio popularniji kao što je to slučaj ovog ljeta, a dostupan je u bočicama od 25 ml, 50 ml i 100 ml.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info