Orsay: 5 predivnih haljina koje ćemo nositi cijelo ljeto

0

Najženstveniji komad garderobe veoma rado ćemo nositi tokom i ove ljetne sezone, a kako bismo izgledale veoma privlačno te nam bilo veoma udobno, pobrinuo se modni brend Orsay. Upravo sljedećih pet prekrasnih haljina idealne su za ljetnu sezonu.

Asimetrični kroj


Ukoliko postoji prava ljetna haljina, onda je to nesumnjivo ova. Lagani, lepršavi materijal garancija je udobnosti i tokom najtoplijeg ljetnjeg dana, a asimetrični izrez ove haljine samo doprinosi upečatljivijem i modernijem stajlingu.

Pored toga, imajući u vidu kako je ova haljina ukrašena prekrasnim tropskim dezenom, ona nas neodoljivo podsjeća na ljeto i more, a blago podignut struk odlična je opcija za nešto niže dame. Idealna je za kombinovanje sa raznim modelima sandala, papuča i drugih ljetnih asesoara.

Mala bijela haljina


Obično se za malu crnu haljinu kaže da je pojam elegancije, ali tokom ljetne sezone, ona ima i svog supranika, a to je (ni manje ni više) bijela verzija omiljene nam haljine. Ovdje postoji tako mnogo verzija i opcija, a ova Orsay mala bijela haljina A kroja oduševila nas je zbog svoje jednostavnosti.

Iako veoma jednostavna, preklopljeni gornji dio čini je zanimljivijom i upečatljivijom, a ujedno i idealnom za gotovo sve prilike tokom ljetne sezone. Pored toga, ona je tako jednostavna za stilizovanje pa joj možete dodati asesoare u bilo kojoj boji ili dezenu.

Košulja haljina


Košulja haljina jedan je od najvećih trendova tokom ljetne sezone – u zavisnosti od dužine, ovaj model haljine možete nositi u svim prilikama, a ona je i jedan od onih modela koji veoma lako možete uvrstiti i u svoj poslovni stajling, upravo zbog gornjeg dijela koji podjeća na kroj košulje.

I ovdje postoji više opcija, a obično je riječ o onima koje se kopčaju cijelom dužinom. Međutim, Orsay nam je pripremio malo iznenađenje za ovu sezonu pa je u prvom planu košulja haljina koja se kopča samo na gornjem dijelu odnosno do pojasa. Pored toga, sama boja haljine veoma je privlačna, a tako idealna za ljetnu sezonu.

Haljina za svečane prilike


Ljetna sezona obično je i vrijeme kada postoji više svečanih prilika kojima možemo prisustvovati pa, shodno tome, haljina koja odgovara datim prilikama svakako je odlična investicija. Kao jedan od materijala, koji se preporučuje za ljetne svečanosti, svakako je čipka – nježna i prozračna, učiniće da vam uvijek bude udodno.

Haljina od čipke, osim što je veoma udobna tokom toplijih ljetnih dana, sigurno će uvijek privući i pažnju, jer je riječ o nježnom materijalu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ova Orsay haljina od čipke, sa prozračnim rukavima, jedan je od najljepših modela koje tokom ljetne sezone možete nositi u svečanim prilikama.

Ljetna elegancija


Imajući u vidu kako je suknja olovka kroja najelegantnija suknja na svijetu, ista je stvar kada su u pitanju i haljine: haljina olovka kroja jedan je od onih modela koji odgovaraju svim prilikama, a obično ćete čuti da se za nju kaže kako je najelegantnija haljina na svijetu.

Ukoliko vam je cilj da izgledate elegantno te i da privučete pažnju na svoj stajling, onda je ova Orsay haljina olovka kroja, u nježnoj nijansi ružičaste, jedna od najboljih opcija tokom ljetne sezone. S obzirom na to da je riječ o jednobojnoj haljini, veoma lako je možete stilizovati pomoću asesoara, bilo da je riječ o jednobojnim ili dezeniranim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info