Dnevni horoskop za 23.07.2020.

0

Ovan


Energiju ćete usmjeriti na karijeru, unaprijed spremni na prepreke i podmetanja. Ljubavni život biće pomjeren u drugi plan, uprkos želji da ne zanemarujete porodicu. Oholi pojedinci uzeće sebi za pravo da vam dijele “pametne” savjete. Ne dopustite da vas nepotrebno uznemire. Odnos s bivšim partnerom naglo bi mogao zaživjeti.

Bik


Odlično ćete se snalaziti u napetim situacijama i nametnuti se dobrim idejama. Neka pitanja vezana za preuređenje stana, preseljenje ili kupoprodaju nekretnine zadavaće vam brige, ali biste ih mogli djelimično riješiti. Usmjerićete se na rješavanje porodičnih i bračnih problema. Neophodni su ustupci i popuštanje.

Blizanci


Unutrašnji nemir podsticaće vas da se ponašate nepredvidivo. Nešto ćete reći i poslije shvatiti da je bilo pametnije prećutati. Oslonite se na druge, tražite savjet i pomoć kad god se osjetite nemoćno. U braku će nedostajati dobre komunikacije. Partner vas ne razumije i ne pomaže vam koliko očekujete.

Rak


Očekuje vas pravi nalet pozitivnih prilika pa se povećavaju vaše šanse kod osobe koja vam se sviđa. Bračne veze postaju stabilnije. Partner će htjeti da češće budete u njegovoj blizini, govoriti vam i pokazivati koliko mu značite. Neki od vas mogli bi promijeniti stil, frizuru ili način života, uvodeći novi način ishrane i zdravije namirnice.

Lav


Odlično ćete se snalaziti u aktivnostima koje traže svestranost i brzo djelovanje. Bićete produktivni i iz svake situacije za sebe izvući najbolje. Uticaj Venere podstaknuće vas na otkrivanje vlastitih emocija kao i emocija vašeg partnera. Duže veze i brakove osvježiće dah romantike. Ako imate neostvarenih ljubavnih planova, sada krenite u akciju!

Djevica


Riješite barem dio poslovnih problema, jer je prepreka manje, a i pravne poslove uspješno ćete okončati. Mogli biste nešto predstaviti u medijima ili biti pozvani da nešto komentarišete. Samci će imati zanimljivih ljubavnih prilika, uživaće u upoznavanju i otkrivanju zajedničkih interesa, ali zasad su još daleko od prave veze.

Vaga


Maštoviti ste i sposobni pa ćete biti uspješni u poslovima gdje se traži inicijativa i kreativan duh. Jedna osoba ometaće vaš poslovni napredak, ali znaćete se izboriti za ono što vam pripada. Ako niste zadovoljni svojim izgledom, odnosno tjelesnom težinom, promijenite režim ishrane. Najvažnije je da ne izostavite doručak!

Škorpija


Do izražaja će doći vaša iskrenost i komunikativnost. Rado ćete pomagati drugima, a ni oni vama neće ostajati dužni. Bićete spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći, kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Samci bi se trebali iskrasti iz svoja četiri zida i potražiti zadovoljstvo dalje od televizora ili računara.

Strijelac


Nemojte se opterećivati mislima o poslu ili stresu i brige prenositi na ukućane. Pokušajte se opustiti i što manje misliti o lošim stvarima. Izbjegnite sukob sa starijim članom porodice, jer koliko god mislili da ste u pravu, druga strana će uporno tjerati inat.

Jarac


Povećano vam je zanimanje za nova saznanja, što će vas podstaknuti na pohađanje kurseva, instrukcija ili samostalno savladavanje vještina. Oni koji su u braku pokušaće unijeti više strasti i malo oživjeti svoju vezu. Pred samcima je prilično zanimljivo veče pa bi bilo dobro da izađu uveče napolje – smiješi vam se novo poznanstvo.

Vodolija


Promjene na poslu natjeraće vas na usvajanje novih vještina, veću saradnju s drugima i promjenu prioriteta. Prihodi će vam se povećati, ali novac će vam brzo nestajati s računa. Sklad emotivnog života zavisiće od vašeg raspoloženja. U jednom trenutku preplavićete partnera romantičnim zagrljajima, a već u drugom ćete se povući.

Ribe


S lakoćom ćete istaknuti svoje potencijale. Očekuju vas novčani dobici povezani s prijašnjim ulaganjima. Agresivnost i borbenost neke od vas natjeraće da učine ključni korak u svojoj karijeri, makar uz napore i neugodnosti. Poboljšana koncentracija uveliko će vam pomoći u svim nedaćama, najviše u ljubavnim.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info