3 NAJPOPULARNIJA ljetna parfema koja trebate imati odmah sada

0

Mnogima jedna od najdražih sezona, ljeto, sa sobom donosi i veoma senzualne, nježne, lagane i privlačne mirise, a ako vam je cilj da se i ovog ljeta izdvojite iz mase, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Prada – “La Femme Prada Water Splash”


Ovaj senzualni miris najbolje se može opisati kao svježa eksplozija mirisa koju obavijaju neizostavne, voćno-cvjetne, mirisne note, a kombinacija je svježih citrusa (mandarina) i cvijeća (đurđevak i magnolija). Lagan, dugotrajan te veoma nježan i svjež, ovo je jedan od onih parfema koji je jednako pogodan za tople ljetne dane, ali i večeri.

Issey Miyake – “L’Eau d’Issey Shade of Sunrise”


Ako ste u potrazi za ljetnim parfemom koji će učiniti da se osjećate veoma seksipilno i glamurozno, Shade of Sunrise jedan je od najboljih izbora. Intenzivan, dugotrajan i veoma privlačan, biće to parfem koji ćete nositi tokom ljetnih večeri i u mnogobrojnim prilikama – od rođendanskih zabava preko romatničnih večera do izlazaka sa prijateljicama.

Tommy Hilfiger – “Tommy Girl Sun Kissed”


Osvježavajuća kompozicija ovog parfema podsjetiće vas na prekrasne izlaske sunca na plažama Mediterana, duge ljetne šetnje ispunjene smijehom i srećom i ljetnim danima koji su ispunjeni optimizmom. Glavne note ovog svježeg izdanja su mješavina brusnice i mandarine, a latice magnolije i ljubičice čine ga neodoljivim za sve dnevne varijante.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info