Dnevni horoskop za 18.07.2020.

0

Ovan


Odlično ćete se osjećati i zračiti optimizmom. Ako imate goste, bićete sjajan domaćin, a svojim raspoloženjem ćete izmamiti mnoge osmijehe. Mlađi će ugovoriti večernji izlazak od kojeg će mnogo očekivati. Prilično teško ćete se kontrolisati pored osobe koja vam se sviđa pa ćete pretjerivati u svojim emocionalnim reakcijama.

Bik


Potrebni su vam nova svježina i izazov, a koje biste mogli pronaći kako u ljubavnoj vezi tako i na putovanjima. Mnogima od vas bi stara ljubav mogla ući u život. Samci, mogli biste početi novu vezu s vrlo energičnom osobom. Ako ste u braku, s partnerom ćete intenzivno planirati selidbu, adaptaciju ili ulaganje u kuću.

Blizanci


Iako će dan početi s mnoštvom obaveza, uspjećete pronaći i njihove lijepe strane. Veselićete se večernjem susretu ili proslavi, nečijem rođendanu. Međuljudski odnosi sve su bolji. Većina ljudi će vam izlaziti u susret pa tako i partner. Mlađi će se odlično zabaviti u već poznatom društvu.

Rak


Od svojih najbližih skrivaćete svoje pravo raspoloženje i pretvarati se da ste opušteni, iako ćete biti napeti. Postoje neke stvari koje ne možete podijeliti s njima. Partner će zahtijevati više pažnje i ozbiljnosti, ali vama će misli biti negdje drugo. Veče provedite van kuće, u društvu veselih i na zabavu spremnih prijatelja.

Lav


Možda će vam se činiti da vam ništa ne polazi za rukom, ali ne posustajte. Neki pojedinci kritički će se osvrnuti na vaše ponašanje, što vas može uvrijediti. Ipak, radiće se o dobronamjernim savjetima. Ljubavni život prolaziće kroz pozitivno razdoblje, ali opreza nije naodmet. Razgovarajte o onome što vam smeta, ali bez grubih riječi.

Djevica


Ljubomora i manjak samokontrole poremetiće vašu unutrašnju ravnotežu i ispuniti vas nervozom. Koliko god je to moguće, izbjegnite svađe s roditeljima i starijima. Moguće je da će vam se neko početi sviđati manje nego ranije. Ne dopustite da vas obuzmu mračne misli. Ukoliko postanete prenapeti, priuštite sebi šetnju ili neka vas partner izmasira.

Vaga


Ako ste u vezi, mogli biste donijeti odluku o početku zajedničkog života. Razveseliće vas vijest koju ćete dobiti od prijatelja ili rodbine. Ako uživate u kuvanju i spremanju kolača, iznenadite svoju porodicu ili prijatelje nekim novim receptom. Pozove li vas neko na ručak ili večeru, prihvatite poziv i pojavite se u svom najboljem izdanju.

Škorpija


Pojačano ste nervozni pa ćete se lako posvađati. Pazite da ne uvrijedite one koje najviše volite. Zbivanja ćete doživljavati previše lično. Zabavite se, bavite se nečim što vas opušta. Veče u društvu prijatelja garancija je dobre zabave. Ako osjetite neke fizičke simptome, smanjite tempo i odvojite vremena za odmor.

Strijelac


Ukoliko želite zadržati partnerovu naklonost, moraćete mu strpljivo obrazložiti razloge promjene svog ponašanja. Ne dopustite da trač ili neprovjerena informacija unesu razdor u ljubavnu vezu. Pazite na sebe, dovoljno spavajte i čuvajte se pretjeranih napora. Umjerena fizička aktivnost pomoći će vam da se vratite u formu, ali bez pretjerivanja!

Jarac


Pred vama je dan komunikacije, telefonskih razgovora s rodbinom, a moguća je i vijest iz inostranstva. Ako vam se ukaže prilika za izlazak, ne odbacujte je zbog bezvoljnosti. Budite otvoreni u komunikaciji i pri sklapanju novih poznanstava, ali ne i previše direktni, kako se neko ne bi našao uvrijeđen vašom opaskom.

Vodolija


Potrudite se da uveče negdje izađete – privući ćete pažnju privlačne osobe suprotnog pola. Zajednički izlasci s partnerom odagnaće dosadu i jačati potrebu za zagrljajima i fizičkim iskazivanjem osjećanja. Povezivaće vas i djeca. Razgovori o trudnoći, odgoju djece ili načinu na koji doživljavate jedno drugo, ojačaće vaš odnos.

Ribe


Izvjesne su promjene u kućnom okruženju ili na ljubavnom planu. Ukoliko razmišljate o ulaganjima u kuću ili renoviranju, nemojte se zaletjeti, a da prije toga niste dobro izračunali koliko će vas to koštati. Bićete vrlo osjetljivi, brzo ćete se naljutiti, ali i brzo smiriti. U večernjim satima pritisci će sasvim popustiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info