Juli: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Jedan od najjednostavnijih načina da izgledate modernije, privlačnije, ali i da povećate nivo samopouzdanja, jeste nova frizura. Ukoliko imate u planu da mijenjate svoj izgled, odnosno frizuru, neka vam neka od ovih deset, trenutno najpopularnijih frizura, posluži kao inspiracija za sljedeću posjetu frizeru.

Ugaone šiške


Pređimo odmah na stvar! Ova kratka frizura poboljšava teksturu na tjemenu prije spuštanja u zavodljive, ugaone šiške.

Elegantno i graciozno


Jedna od najelegantnijih ljetnih frizura odlikuje se jednostavnošću i gracioznošću. Stepenasto ošišana kosa koja lagano pada na ramena te prednji dijelovi koji formiraju blagi ugao daju sasvim novu dimenziju klasičnoj frizuri.

Pompadur


Instant lifting lica! Naglasite jagodice pomoću dobro stilizovane popmadur frizure koja predstavlja kombinaciju vanvremenske klasike i modernog stila.

Neočekivani pramenovi


Elegantna paž frizura koja seže do brade blago je modernizovana pomoću nijanse burgundca te je idealna za sve prilike – formalne i opuštene.

Šminkerica


Želite da budete prava šminkerica? To ćete najlakše postići pomoću ove moderne frizure čije šiške definišu kako lice tako i cjelokupni stil.

Asimetrični paž


Asimetrični paž jedna je od najpopularnijih, ali i najelegantnijih ljetnih frizura. Odlična za održavanje, a tekstura je fantastična.

Buntovnica


Pramenovi kose dodatno ističu crte lica zahvaljujući frizuri koja se sastoji od dva “nivoa” i tri različite nijanse boje.

Fantastična tekstura


Poigrajte se teksturom! Platinasto plava kosa prkosi gravitaciji usljed stepenasto ošišane kose koja se podiže na tjemenu prije nego nježno “padne” i kreira šiške.

Neizostavne šiške


Šiške koje sežu do očiju i stil koji sa strana formira uglove stavlja vaše lice u prvi plan istovremeno čineći ovu frizuru slatkom i seksipilnom.

Kovrdžava i moderna


Ova frizura srednje dužine izgleda odlično zbog stepenasto ošišanih pramenova, a koji svakoj kovrdži omogućuju da “diše” i da cjelokupni utisak ne bude “natrpan”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info