5 najpopularnijih modnih trendova ovog ljeta

0

Svaka sezona sa sobom donosi i nove trendove, a ono što je karakteristično za trendove koji su najpopularniji ovog ljeta jeste to što savršeno pristaju svakoj ženi – ženstveni, privlačni i moderni, veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling i izgledati apsolutno spektakularno. Evo o kojim trendovima je riječ.

Kilote


Pantalone sigurno nećemo zaobići ni ovo ljeta, a kako je riječ o toplom vremenu, tako obično u prvi plan dolaze i širi modeli pantalona, a kilote su jedan od njih. Ove tri četvrt pantalone veoma su udobne, njihove lepršave nogavice idealne su za vrele ljetne dane, a bilo bi poželjno da gornji dio kombinacije sa kilotama bude nešto uži, u odnosu na same pantalone.

Torbe i cekeri sa okruglim ručkama


Naravno, tokom ljetne sezne i asesoari su prilagođeni najtoplijem godišnjem dobu, a možemo reći da se to ovoga ljeta svodi na ceker. Dakle, ova moderna ljetna torba jedan je od najvećih ljetnih hitova, kada je riječ o asesoarima, a posebno mjesto zauzima model koji ima okrugle ručke. Ruku na srce, jednako su popularni i drugi modeli torbica u ovom stilu, a veoma su zgodne za svakodnevne prilike ili ljetne svečanosti.

Suknja na preklop


Poput haljine na preklop, suknja u ovom stilu jednako je popularna i moderna, a idealna je za mnogobrojne prilike. Lagani materijali od kojih je skrojena pomoći će vam da se osjećate veoma ugodno tokom toplih dana, a veoma lako je možete kombinovati sa raznim modelima majica, bluza i košulja (s obzirom na to da je riječ o lepršavom modelu suknje, najbolja je opcija da gornji dio kombinacije bude nešto uži). Takođe, kao i haljina na preklop, ova suknja vam može pomoći da izgledate više, a taj efekat možete dodatno pojačati ukoliko je kombinujete sa obućom boje kože.

Cvjetni dezen


Popularniji nego ikada ranije, ovo je dezen koji je uvijek popularan, a čini se da nam je ovog ljeta pravo osvježenje. Cvjetni dezen je ultra popularan, a možete ga pronaći na svim komadima garderobe pa čak i na određenim asesoarima i modelima obuće. Sitniji ili krupniji, tamniji ili svjetliji, sasvim je nebitno, jer vam prekrasno cvijeće može pomoći da u potpunosti osvježite svoj stajling ovog ljeta. Najbolje od svega je to što će se njegova vladavina nastaviti i tokom sezona koje su pred nama.

Haljina na kopčanje


Haljina je najženstveniji komad garderobe koji možete uvijek nositi, bez obzira na sezonu (jedino je potrebno da prilagodite model haljine datoj sezoni), a ona nam uvijek pomaže da se osjećamo veoma ugodno i posebno. Osim haljine na preklop, ove ljetne sezone još jedan model je ultra popularan, a to je haljina na kopčanje. Ukoliko birate midi ili maksi model, možete je nositi u svim prilikama, bilo da se radi o poslu, svečanim prigodama ili večernjim izlascima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info