MANGO: 5 ljetnih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sigurno se nikada ne oslanjamo isključivo na sniženja, ali je sigurno i to da ćemo veoma rado kupiti određene komade garderobe po nešto nižim cijenama. Upravo sljedećih pet MANGO komada garderobe trenutno su na sniženju, a odličan su izbor za ljetnu sezonu. Evo i koji su to.

Kombinezon


Moderan i popularan tokom ljetne sezone, kombinezon je komad garderobe koji možete nositi gotovo u svim prilikama (naravno, to zavisi i od samog modela kombinezona), a jedan je od najudobnijih komada garderobe koji nosimo tokom ljeta. Bilo da birate jednobojni ili dezenirani, kombinezon će vam pomoći da vam bude udobno i tokom najtoplijeg ljetnjeg dana. Kupite ga ovdje.

Košulja haljina


Jedan od najvećih ljetnih trenodva, košulja haljina popularna je unazad par sezona, a situacija se nije promijenila ni ovog ljeta. Ukoliko birate model čija dužina seže ispod koljena ili do pola lista, možete je nositi u svim prilikama, čak i na posao, a takva je upravo ova MANGO haljina koja je sada na sniženju. Kupite je ovdje.

Plisirana suknja


Popularna unazad par sezona, a jednako moderna i popularna i ovog ljeta, plisirana suknja retro je komad garderobe koji nas svake sezone oduševljava – svestrana i jednostavna za kombinovanje, ovo je i model suknje koji možete nositi u svim prilikama, naravno kada je riječ o modelima čija dužina seže ispod koljena ili do pola lista. Jednu takvu možete kupiti ovdje.

Haljina na preklop


Haljine na preklop veoma su zahvalne i to iz više razloga. Jedan od najvažnijih je taj što su one nevjerovatno udobne, a ne treba zaboraviti ni to kako su one odličan izbor za nešto niže dame, jer vam mogu pomoći da dodate par centimetara svojoj silueti. Ukoliko birate model koji je ukrašen dezenom iz životinjskog carstva, spojićete dva veoma popularna trenda koji su i više nego poželjni ove ljetne sezone. Kupite je ovdje.

Pastelna košulja


Na kraju, tokom ljetne sezone preovladavaju i nešto svjetlije i nježnije boje pa su pastelne nijanse zaista odličan izbor, bez obzira na komad garderobe koji birate. Naravno, lagane ljetne košulje uvijek su dobra opcija, jer su veoma zahvalne za održavanje, veoma su udobne, a možete ih nositi u mnogobrojnim prilikama. Jednu takvu košulju možete kupiti ovdje. (PS: dostupna je u tri prekrasne pastelne boje).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info