Horoskop: Za ova tri znaka juli će biti najbolji mjesec u godini

0

Nekim znakovima ovaj mjesec će biti najbolji u godini, a možda čak i u životu. Upravo sljedeća tri horoskopska znaka mogu se veoma veseliti mjesecu julu – naime, to će im najvjerovatnije biti najbolji mjesec ove godine.

Rak


Dragi Rakovi, srećan vam rođendan! Ovo je mjesec koji će vam biti posebno dobar, a evo i zbog čega: povratak Saturna u znak Jarca, preko vaše sedme kuće partnerstva, vjerovatno će vas inspirisati da razmišljate o strukturi vaših veza i dinamici između vas i autoritetskih figura u vašem životu.

Ovo je posljednji put da će Saturn aktivirati vaš sektor veza u narednih dvadeset i sedam do dvadeset i devet godina pa je ovaj njegov tranzit za vas izuzetno važan. Pomračenje Mjeseca takođe će rasplamsati područje veza, a to će ujedno i razbistriti mnogo toga u vašim postojećim vezama i partnerstvima. Budite otvorenog uma; ko zna šta bi se sve moglo izdešavati.

Škorpija


Drage Škorpije, posegnite za zvijezdama! Kada pogledate ka horizontu i zamišljate svoju budućnost, šta vidite? Ovo će vam biti veoma važna tema ovog mjeseca, ali prije nego što dostignete željeno, razmotrićemo malo i stvarnost situacije: Saturn se vratio u znak Jarca.

Ovaj povratak će se odraziti na vašu treću kuću komunikacije, misaonih procesa i neposrednih krugova i vjerovatno će vas podstaknuti da razmislite o načinu na koji komunicirate sa okolinom. Pomračenje Mjeseca će, takođe, imati uticaja na ovo područje pa obratite pažnju na proces razmišljanja i, još važnije, način na koji ćete i kako komunicirati sa okolinom. Upravo to vas može približiti vašim privatnim ciljevima te da postignete čak i ono što se činilo nedostižnim.

Ribe


Samo naprijed i samo hrabro, drage Ribe! Saturnov povratak u vašu jedanaestu kuću timova, prijateljskih grupa i osjećaja pripadnosti svijetu rasvijetliće vaše ambicije, dugoročne ciljeve i budućnost. Dakle, bilo da se radi o inspirativnom saradniku ili dugogodišnjem prijatelju, iskoristite ovaj mjesec za druženje sa istomišljenicima koji služe vašim najboljim interesima.

Pored toga, pomračenje Mjeseca će takođe aktivirati ovo područje, što znači da biste iznenada mogli okrenuti novu stranicu poglavlja u životu, zatvarajući jedna vrata kako biste otvorili druga. Nije važno koliko je ljudi na svijetu – vi ste jedni i jedinstveni, a sada je vrijeme da svoju svjetlost podijelite sa onima oko vas. Drugima je to potrebno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info