Dnevni horoskop za 01.07.2020.

0

Ovan


Vaša optimistična očekivanja pokazaće se utemeljenima, a zbivanja će se odvijati na zamišljeni način. Iako ćete biti aktivni, pronaći ćete vremena za romantiku. Iznenadiće vas žar ljubavnih zbivanja. Neko će dati sve od sebe da vas osvoji i zainteresuje za sebe. Prepustite se događajima bez otpora i uživajte u svakom trenutku.

Bik


Moraćete se više truditi i odricati, a i loše raspoloženje će vam otežati izvršavanje obaveza. Ako vas muče ljubavne dileme, dobro razmislite šta želite. Pratite svoja uvjerenja, ali budite otvoreniji za partnerove potrebe. Ako šef zatraži da ostanete raditi prekovremeno, bićete ljuti, jer će vam to pokvariti neke planove.

Blizanci


Mogli biste otputovati u drugi grad, bilo poslovno ili privatno. Oni koji ostaju kod kuće, posjeta prijatelja ili rodbine mogla bi im poremetiti planove. Ipak, sve će završiti na obostrano zadovoljstvo pa ćete se i dobro zabaviti. Ljubavne prilike, koje su bile na čekanju, počeće se razvijati. Neki među vama planiraće vjenčanje.

Rak


Planetarni uticaji podržaće vas u privatnim planovima i nastojanjima, dok ćete u poslovnoj sredini osjetiti pomanjkanje kolegijalnosti ili doživjeti zavist od osobe od koje ste se najmanje nadali. Moraćete riješiti neke situacije iz prošlosti koje će vam idućih dana pokucati na vrata. Moguć je povratak bivšeg partnera u vaš život.

Lav


Već od jutra suočićete se s poslovnim nedaćama ili preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Stres će vas pratiti na svakom koraku, ali ćete sve dobro podnositi. Veče mnogo više obećava, naročito ako slobodno vrijeme namjeravate provesti u društvu s osobom prema kojoj gajite simpatije.

Djevica


Nećete se miriti s postojećim stanjem stvari pa će vas potreba za promjenom podstaknuti da uradite nešto za sebe. Ulazak Mjeseca u vaše polje zdravlja predstavlja odličan početak za sve koji žele prestati pušiti, otpočeti dijetu ili se podvrgnuti tretmanima za uljepšavanje.

Vaga


Bićete puni ideja. Pripremaćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Kraće pauze koristićete za razgovor s prijateljima pa će neki dogovarati izlaske, organizovati zajedničke večere ili obnoviti kontakte. Ljubavna zbivanja poprimaju sve ozbiljnije razmjere – partner, s kojim ste u vezi, ima ozbiljne planove s vama.

Škorpija


Moraćete donositi brze odluke ili se prilagođavati promjenama koje se tiču vaše karijere, studija ili porodičnog života. Nije isključen jak osjećaj stresa, ali i nemoći, jer na neke situacije zasad nemate uticaja. Neki od vas imaće problema s poslovnim ili porodičnim autoritetima – nećete nikome dopuštati da vam naređuje ili odlučuje u vaše ime.

Strijelac


Osim istaknutog fizičkog aspekta, u ljubavi će vam biti važan intelektualni sklad. Elektronska pošta i poruke ljubavnog sadržaja otkrivaće romantičara u vama. Slobodnima iznenađenje pristiže u obliku susreta, telefonskih poziva i putovanja. Starija osoba pomoći će vam da drugačije sagledate porodične odnose.

Jarac


Komunikativnniji ste i pričljiviji nego inače. Dajte sve od sebe da se okrenete drugim ljudima, da bolje sarađujete. Danas je moguć i kraći put, bilo poslovne ili privatne prirode. Nemojte previše vjerovati drugima.

Vodolija


Otvaraju vam se brojne mogućnosti, a vi ćete reagovati spremno i pokazati se u svom najboljem izdanju. Ostavićete dobar utisak na osobe koje donose odluke, a i kao saradnik zaslužićete pohvale. Razgovore privatne prirode, naročito one ljubavne, obavite tokom jutra, jer uveče nećete imati dovoljno strpljenja.

Ribe


Već duže vrijeme razmišljate o potezima i koracima koji bi mogli preokrenuti vašu svakodnevnicu ili joj dati drugi smisao. Dobro razmislite šta je to što vas čini nezadovoljnima. Ne donosite odluke pod uticajem emocija, jer nećete dobro napraviti. Ako imate problema u ljubavnoj vezi, nešto ćete morati partneru oprostiti da biste zajedno mogli dalje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info