Vodolija: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Imate odličnu i volju i energiju Iispremnost za akciju, ali nažalost ne zavise stvari samo od vas već i od kolega, saradnika i okolnosti na radnom mjestu. I te kako je moguće da će dolaziti do tenzije, pogotovo ako vi budete požurivali druge ili pak u brzini budete pravili greške oko kojih će se vaše kolege i klijenti buniti.

U suštini, u ovom mjesecu je potrebno da prepoznate kada treba pojuriti, a kada treba zastati i, isto tako, pokušati da se organizujete tako da ni vi, a ni posao i obaveze ne trpe.

Ljubav. Vodolije će biti preokupirane poslom i obavezama, sa premalo vremena koje mogu posvetiti emotivnom partneru. Iako će se voljena osoba truditi da ima razumijevanja za vas, ipak će joj nedostajati više zajedničkih trenutaka, što povremeno može dovoditi do napetosti i rasprava.

Ukoliko želite ovo da izbjegnete, pokušajte da se organizujete bolje i ostavite više prostora za osobu koju volite. Prijalo bi vam da odete negdje zajedno, bilo da je u pitanju kraće putovanje, bilo više izlazaka i druženja sa prijateljima.

Potrudite se da vaša komunikacija tokom cijelog mjeseca bude na kvalitetnom nivou, jer u suprotnom može doći do međusobnog sumnjičenja i optuživanja.

Slobodne Vodolije, vi ćete biti više aktivni, u pokretu, sa mnoštvom prilika i za nova poznanstva, ali i za obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti za koju ste još uvijek vezani. Posljednja dekada mjeseca donosi veliku šansu za ulazak u emotivnu priču.

Zdravlje. Preispitajte svoje životne navike – mnogo toga možete poboljšati uvođenjem malih promjena. Budite oprezniji u saobraćaju, ali i prilikom fizičkih aktivnosti, jer su moguće povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info