Vaga: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Tokom cijelog mjeseca vaše je polje karijere i statusa jako aktivno, što govori o tome da ćete “ostaviti srce na terenu”, kada je posao u pitanju. Bavićete se i zaostalim pitanjima, pokušavati da pokrenete nešto što odavno priželjkujete, a istovremeno raditi na novim poslovnim projektima.

S druge strane, imaćete povremene probleme sa saradnicima i to najprije zbog vaših kašnjenja ili neorganizovanosti, tako da se potrudite da u ovom dijelu budete što ažurniji. Budite spremni na kompromise i prilagođavanje klijentima

Ljubav. Mars u vašem polju partnerstava s jedne strane vam pogoduje, jer će voljena osoba imati više inicijative nego inače i podsticati vas na aktivno i zanimljivo korištenje zajedničkog vremena.

S druge strane pak, partner će insistirati na svojim stavovima i načinu funkcionisanja, kao i tvrdoglavosti što, a vam neće baš uvijek prijati. Moguće su rasprave i vrtenje ili oko jednih te istih pitanja u vašem odnosu ili pak vraćanje na stare teme koje nisu adekvatno riješene.

Nešto bolja komunikacija i lakše pronalaženje kompromisa biće prisutna u drugom dijelu jula. Međutim, to ne znači da će ovaj period biti miran – ne, imaćete i u njemu momente kada ćete uglavnom jedno drugom prebacivati manjak razumijevanja, kao i odgovornost za nedovoljno zajednički provedenog vremena.

Slobodne Vage, vi ćete biti ili razapeti između više osoba ili ćete pak imati kočnice u vezi jednog odnosa koji vas u isto vrijeme i privlači i odbija.

Zdravlje. Uglavnom dobro zdravlje, sa sitnijom problematikom koja se vezuje za način ishrane, ali i za povećan nivo stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info