Strijelac: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. U poslovnom segmentu će vas saplitati vaša sopstvena nestrpljivost i žurba po nekim pitanjima. U prvom dijelu mjeseca se trudite da ispravite propuste koje ste napravili, pogotovo prema poslovnim partnerima. Ne insistirajte na svojim stavovima i budite više spremni na kompromisna rješenja.

Drugi dio jula vam donosi poboljšanje finansijske situacije, nešto lakšu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete, ali i potrebu da sa autoritetima i nadređenima imate korektniji i stabilniji odnos.

Ljubav. Ovaj vam mjesec donosi istovremeno i mnogo lijepih i podsticajnih momenata sa voljenom osobom, ali i trenutke u kojima će biti aktuelni problemi u komunikaciji i sklonost ka raspravama.

Ova dva će se preplitati tokom cijelog jula pa nije ni čudo što ćete funkcionisati u fazonu – jedan dan mir i super raspoloženje, drugi dan nemir, nezadovoljstvo i svađa.

Nema tu nekih posebnih rješenja, osim da momente u kojima se slažete iskoristite do maksimuma i u njima uživate, a da u trenucima kada ste oboje napeti pokušate da pronađete kompromisno rješenje i riješite situacije koje vas opterećuju. Nešto lakše će vam ovo drugo biti za izvesti, u drugom dijelu jula.

Slobodni Strijelci, vaša pažnja i zainteresovanost će biti na više strana, što ne znači da u ovom periodu možete ući u stabilnu emotivnu priču. Uživati svakako hoćete, a sve ostalo ostavite za period koji tek dolazi.

Zdravlje. Zdravlje će vam uglavnom biti stabilno, sa sitnijom problematikom koja će se provlačiti tokom cijelog mjeseca. Budite više u pokretu i fizički aktivni, ali se čuvajte mogućih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info