Škorpija: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Vrlo aktivan poslovni mjesec. Iako imate više nego dovoljno energije, volje i podsticaja, sigurno je da neće baš sve ići po vašim planovima i željama. Uglavnom će vas drugi kočiti, vraćati unazad ili zahtijevati da ponovite ono što ste uradili, jer neće biti zadovoljni prvom verzijom.

U suštini, trebalo bi da izbjegavate da previše žurite sa izvršavanjem obaveza, pogotovo kada su u pitanju saradnici koji su navikli na kvalitet sa vaše strane. Više se fokusirajte na ono što radite i bolje se organizujte.

Ljubav. Odnos sa partnerom može da se poboljšava tokom jula, ali će ključni faktor biti komunikacija koja vam u ovom periodu nije savršena. Pogotovo prvi dio jula može donositi nesporazume, vraćanje na stare teme i dileme.

Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu, da ne unosite previše nervoze i da ne budete tvrdoglavi onako kao što umijete. Ovo su situacije koje i te kako mogu da se riješe uz malo kompromisa i takta, i sa partnerove i sa vaše strane.

Drugi dio mjeseca je nešto blaži, lakše ćete prevazilaziti te komunikacijske oscilacije i u ovom periodu bi bilo poželjno da ste vas dvoje kao par aktivniji, bilo kroz neko zajedničko putovanje i odmor, bilo kroz više izlazaka.

Slobodne Škorpije, iako je sada poslovna sfera ono što vas najviše interesuje, ipak postoji prostor za kontakte sa suprotnim polom tokom cijelog jula. Odnosi započeti u ovom periodu biće vrlo vatreni i emotivni, ali će nositi nemir i pojačane strasti.

Zdravlje. Pred vama je zahtjevan i stresan period u kojem ne bi trebalo da svoje zdravlje stavite na posljednje mjesto, jer ćete imati probleme kojima morate da posvetite svoju pažnju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info