Ribe: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Vrlo često se vaši interesi i način rada neće podudarati sa kolegama i saradnicima tokom ovog mjeseca, tako da su mogući napeti momenti i tenzija na radnom mjestu. Ovo će posebno biti prisutno u drugom dijelu mjeseca kada vi više nećete željeti da ćutite, koliko god se suzdržavali.

I pored ovoga, pred vama je period kada možete pokrenuti novitete u svom poslu, predložiti neke dobre ideje i promjene. Takođe, oni koji bi željeli da pokrenu sopstveni posao, imaju veliku šansu za to sredinom ovog mjeseca.

Ljubav. Vaše poslovne i lične obaveze mogu vas sprečavati da partneru posvetite dovoljno vremena i pažnje. Druga strana je sada preosjetljiva i potrebno joj je da se osjeća sigurno pored vas, što povremeno neće biti izvodivo. Zato je neophodno da osobi koju volite sada pružite maksimum razumijevanja i prisustva.

Izbjegavajte rasprave na stare teme i pitanja – ostavite da ih rješavate u nekom drugom periodu, sada nema potrebe za tim, jer će to samo donositi obostranu napetost.

Sa malo truda, ovo bi mogao biti jako lijep ljubavni mjesec u kojem će doći do jačanja emotivne povezanosti i nekih vrlo podsticajnih i zabavnih zajedničkih trenutaka. Ukoliko ste u mogućnosti, idite na kraći put zajedno, makar na par dana – ovo će prijati i partneru i vama.

Slobodne Ribe, kod vas je prisutno preplitanje prošlosti i novih emotivnih dešavanja. Mađutim, sve ide u prilog novitetima, ali tek u drugom dijelu mjeseca.

Zdravlje. Obratite pažnju na ishranu, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka. Kod starijih su mogući i problemi sa pritiskom, glavobolje i meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info