Rak: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Mnogo ćete željeti, ali je pitanje koliko će vam okolnosti ići naruku, pogotovo u prvom dijelu mjeseca. Izvjesno je da ćete morati da se borite sa preprekama, ali i sami sa sobom pošto ćete često biti skloni impulsivnim potezima koji vam neće ići naruku i vraćaće vas korak unazad.

Drugi dio mjeseca je nešto povoljniji, učite na konto prethodnih pogrešnih poteza i spremni ste da izbijete u prvi plan. Obratite više pažnje na dobar odnos sa poslovnim saradnicima, budite spremni na kompromis.

Ljubav. Rakovi će skoro tokom cijelog jula mjeseca imati velike uspone i padove u odnosu sa emotivnim partnerom. Neki parovi će se razdvajati, spajati ponovo i opet dolaziti u tačku da ozbiljno preispituju da li vrijedi nastaviti odnos dalje.

Razlozi za nesuglasice i probleme su drugačiji kod svakog para, ali mora se primijetiti da polje tajni, kroz koje već jako dugo prolazi Venera, kod nekih Rakova u suštini i pravi problem – bilo kroz vašu ličnu nesigurnost da je trenutni odnos ono što zaista želite, bilo kroz tajnu komunikaciju i okupiranost drugom osobom.

Ukoliko je ovo potonje razlog, onda znajte da što ste više, pa makar i misaono, samo okrenuti drugoj osobi, to više pometnje stvarate u trenutnoj vezi. Dakle, bilo da odlučujete o odlasku ili ostanku, poenta je da se prvo morate dogovoriti sami sa sobom šta i koga hoćete.

Slobodni Rakovi, avantura da, tajna veza da, prošlost da. Pravi, stabilni i javni odnos – trenutno ne.

Zdravlje. Mentalna i fizička iscrpljenost. Pokušajte da se bolje organizujete da biste imali prostora i za odmor i opuštanje, ali i za rekreaciju. Drugi dio jula aktivira hronične probleme kod starijih Rakova.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info