Ovan: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. U poslovnom segmentu vas tokom jula očekuju turbulentni i napeti momenti, naročito sa autoritetima i nadređenima. Vi lično možete biti krivac za neke od ovih dešavanja, jer ćete biti previše impulsivni, nepromišljeni i nagli.

Ni privatni poslovi neće funkcionisati savršeno, najprije zbog problema sa dozvolama i papirologijom. S druge strane, ukoliko povučete pametne poteze, možete započeti sa novim poslovima ili projektima koji će se kroz vrijeme pokazati kao stabilni i finansijski povoljni po vas.

Ljubav. Što se zauzetih tiče, mnogo bolje će proći oni u emotivnim vezama nego oni u braku ili zajedničkom životu. Kod ovih prvih, sa Marsom u polju ličnosti i Venerom, partnerskom planetom koja vam daje podršku, uglavnom će komunikacija i dogovori funkcionisati, a evidentno je i da će strasti izaći u prvi plan.

Oni koji žive zajedno imaće nesuglasica, manjih ili većih, tokom cijelog jula, a one će se uglavnom vezivati za kuću, porodicu, djecu ili za stavke koje u domu treba uraditi, popraviti, regulisati.

Do polovine jula će biti teže dogovoriti se, dok ćete u drugom dijelu mjeseca nekako lakše pronalaziti zajednički jezik, iako će za to biti potrebno mnogo kompromisa. Partner će nekako lakše biti spreman na isti dok ćete vi, kao po običaju, zatezati i istjerivati svoju volju.

Slobodni Ovnovi, pred vama je odličan emotivni period, bez obzira na to da li želite da obnavljate neku emotivnu priču ili hoćete da započnete potpuno novu.

Zdravlje. Zbog izbrzanosti, bićete skloni sitnim povredama, naročito glave, prstiju, ruku. Mogući su problemi sa pritiskom kod starijih.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info