Lav: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Ovaj mjesec je poslovno prezahtjevan za vas i iscrpljuje vas, a ni vi niste u nekom posebnom radnom fazonu. Suviše ste opterećeni i situacijama na koje možete, ali i onima na koje ne možete uticati pa ćete u većem dijelu jula davati sebe samo polovično, što će vaši saradnici i klijenti primijetiti.

Nešto bolje predispozicije imaju oni koji rade sa strancima i oni Lavovi koji će uz pomoć od strane prijatelja uspjeti da pokrenu neke poslovne planove koje odavno priželjkuju. Finansijski – niste zadovoljni.

Ljubav. Površinski, izgledaće kao da je sve u redu između vas i partnera ili ćete se bar vas dvoje truditi da oni oko vas ne primijete da postoji bilo kakav problem. Međutim, suštinski, stvari ne izgledaju tako ružičasto.

Djelujete usklađeno samo po nekim osnovnim pitanjima, dok iznutra oboje imate sopstvena preispitivanja i odnosa i onoga što od njega želite. Kompletan mjesec donosi vruće-hladno situacije, a veće distanciranje je u drugom dijelu jula.

Budite oprezni, jer ovaj period može urušiti neke veze. Još je komplikovanija situacija ukoliko vas dvoje neke stvari krijete jedno od drugog. Nema ovdje pravog savjeta, osim da se oboje dobro zapitate šta biste mogli uraditi da poboljšate svoju vezu.

Slobodni Lavovi, jul mjesec nije lagan da biste u njemu mogli da ostvarite pravu vezu koju želite. Nisu problem avanture i zabava, problem je u tome da ćete se teško stabilizovati na polju ljubavi u ovom periodu.

Zdravlje. Fizički ste dobro tokom cijelog jula, ali je mentalno ovaj period dosta zahtjevan za vas. Možete imati problema sa stresom i nesanicom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info