Jarac: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Poslovno, jul nije nimalo loš period, čak i pored povremenih spoticanja i prepreka koje ćete imati. Ove prepreke će uglavnom ići kroz komunikacijske probleme sa poslovnim partnerima i saradnicima, a za koje će vam biti potrebno više strpljenja nego inače.

Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovdje stoje pozitivne promjene – ulagaćete ogromnu energiju u ovaj segment i ona će vam se isplatiti. Drugi dio mjeseca donosi velike preokrete i, pored pritiska koji ćete trpiti, stoji vam nova jaka poslovna saradnja.

Ljubav. Problem u komunikaciji i oscilacije u odnosu sa voljenom osobom biće izražene većim dijelom ovog perioda. Naročito će ovo biti izraženo kod onih Jarčeva koji su u braku ili koji žive zajedno, jer ćete se oboje češće vraćati na stara pitanja i nerazriješene teme, što će dovoditi do napetosti i mogućih rasprava.

Kod onih koji su u vezama, imaćete periode sklada i dobre energije, protkane periodima nerazumijevanja i tenzije. U suštini, vaš zadatak kao para je da u ovom periodu pronađete kompromis i zajedničko rješenje po bilo kom pitanju, kao i da poradite na komunikaciji i razumijevanju.

Slobodni Jarčevi, novih poznanstava će biti, ali u suštini tek posljednja dekada jula vam daje pravu priliku za ulazak u stabilniju emotivnu priču. Tokom jula će se provlačiti i kontakti sa prošlošću, mada je malo vjerovatno da se neki odnos sada može obnoviti i biti iole trajniji.

Zdravlje. Posvetite što više vremena sebi – kroz odmor, relaksaciju, ali i fizičku aktivnost. Što uložite u sebe, vratiće vam se višestruko kroz jak imunitet i dobro zdravlje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info