Djevica: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Imaćete mnogo sreće i olakšanih okolnosti po pitanju posla, što ne znači da u julu nećete morati da se suočavate sa mnogobrojnim preprekama, kašnjenjima ili ponavljanjima. Međutim, ipak je važno da će Venera u polju karijere raditi svoj posao na pravi način, donoseći vam dobre poslovne prilike, korektan kontakt sa nadređenima, a nekima od vas čak i napredovanje.

Takođe, pomoći će da sve ono čime se budete bavili u julu bude okončano na vaše zadovoljstvo, bilo to vašim trudom i učešćem, bilo spletom okolnosti.

Ljubav. Kod zauzetih Djevica će druge životne sfere imati prioritet u odnosu na emotivnog partnera. Bićete više posvećeni poslovnom segmentu, kao i kontaktu sa prijateljima dok će voljena osoba strpljivo čekati da joj posvetite pažnju.

Ovo strpljenje može biti na izmaku u drugom dijelu mjeseca pa bi bilo fino ukoliko želite da izbjegnete rasprave i tenziju da ne stavljate partnera baš na posljednje mjesto. Moguće je da tokom jula dođe do nekog zajedničkog, kraćeg putovanja što bi prijalo i vama dvoma, ali i stabilnosti vaše veze.

Sada imate priliku da ispravite propuste koje ste načinili kada je voljena osoba u pitanju i, naravno, da se potrudite da ne napravite nove greške.

Slobodne Djevice, tokom cijelog jula aktuelni su bivši partneri i obnova kontakta sa njima. Međutim, mnogo jače je postavljeno novo poznanstvo u trećoj dekadi mjeseca, a koje bi zaista moglo da vam uljepša ove julske dane.

Zdravlje. Bavićete se rješavanjem zdravstvenih pitanja koja ste zapostavili, gurnuli u drugi plan. Kod starijih Djevica češće će se aktivirati hronični zdravstveni problemi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info