Bik: Mjesečni horoskop za JULI 2020. godine

0

Posao. Ovaj mjesec vam daje zadatak da budete konstantno u pokretu, misaonom i fizičkom. Da se organizujete i postignete i ono za šta ste mislili da je nemoguća misija. Da pokrenete priče, dogovore, da vas ne drži mjesto. Polje komunikacije i pokreta veoma je naglašeno, a u prvom dijelu jula retrogradnost Merkura vas može kočiti ili vam donositi prolongiranje i ponavljanje situacija.

Drugi dio mjeseca donosi povećan obim obaveza, ali i lakše završavanje istih. Ne dozvolite da nervoza i neorganizovanost drugih utiču na vas.

Ljubav. Iako će odnos sa voljenom osobom uglavnom biti vrlo korektan tokom jula, postojaće momenti u kojima će dolaziti do lakših ili težih sukoba mišljenja između vas dvoje. Neki put će ove svađe čak biti vrlo podsticajne na vaš ljubavni život – u prevodu – slatko ćete se raspravljati, još slađe miriti.

Ponekad će sitne čarke biti izazvane vašom suviše prisnom komunikacijom sa nekim od prijatelja, koga će partner doživljavati kao potencijalnog suparnika. Ili pak time što će voljena osoba umjeti da kaže pogrešne riječi u pogrešnom trenutku.

Međutim, bilo kako bilo, suština je ipak da ćete vas dvoje imati pred sobom jedan uzbudljiv mjesec koji će doprinijeti da se više povežete i slađe volite.

Slobodni Bikovi, postoji više osoba koje privlače vašu pažnju. Neke od njih su “nove”, neke su već izvjesno vrijeme prisutne u vašem životu. U drugom dijelu mjeseca izdvojiće se ona osoba koja je prava za vas.

Zdravlje. I mentalno i fizički bićete pod velikim pritiskom. Pronađite dovoljno vremena za svoj odmor i relaksaciju. U saobraćaju budite oprezniji nego inače.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info